Γεροβασίλη: Στο κάδρο της πολιτικής αλητείας και χυδαιότητας ο Σταύρος Θεοδωράκης

Γεροβασίλη: Στο κάδρο της πολιτικής αλητείας και χυδαιότητας ο Σταύρος Θεοδωράκης
Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη μιλά κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των διαπιστευμένων πολιτικών συντακτών , Τρίτη 19 Απριλίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Απάντηση της κυβερνητικής εκπροσώπου στις αναφορές του αρχηγού του Ποταμιού σε συνεργάτη της που έχασε πρόσφατα τη ζωή του.

“Και όμως, ο κος Θεοδωράκης μπορεί να μας εκπλήσσει ακόμα. Επέλεξε, απολύτως συνειδητά και από το βήμα της Βουλής, να καταφερθεί με ύβρεις, που αδυνατούμε να αναπαράξουμε, σε έναν νεκρό. Έναν άνθρωπο που δεν είναι πλέον σε θέση να απαντήσει για τον εαυτό του. Έναν άνθρωπο που όσο ζούσε υπερασπιζόταν τις ιδέες και τις αξίες του. Σε όποια θέση και αν βρισκόταν με εντιμότητα κ αξιοπρέπεια. Προφανώς, έννοιες άγνωστες στον Σταύρο Θεοδωράκη“, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη μετά την ομιλία του αρχηγού του Ποταμιού στη βουλή, καταλήγοντας: “ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ένας ακόμα, που με το «σπαθί» του μπαίνει σήμερα στο κάδρο της πολιτικής αλητείας και χυδαιότητας.”.

Το επίμαχο σημείο της ομιλίας του Σταύρου Θεοδωράκη στο οποίο αναφέρθηκε η Όλγα Γεροβασίλη:

Η απάντηση από το Ποτάμι

«H κυρία Γεροβασίλη κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Αυτή καταγγέλλουμε κι αυτή πρέπει να απολογηθεί. Και δεν την καταγγέλλουμε μόνο εμείς αλλά όλο το διαδίκτυο. Ας μπει στον κόπο να δει τις σχετικές αναρτήσεις.

Όλοι αναρωτιούνται: πόσα τρολ πληρώνει το ελληνικό δημόσιο για να βρίζουν τους πολιτικούς αντιπάλους της κυρίας Γεροβασίλη και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Να της θυμίσουμε ότι είναι κυβερνητική εκπρόσωπος και όχι αρχηγός παρακρατικής ομάδας;»αναφέρει το Ποτάμι στην απάντησή του στην κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη.