Get In The Ring: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες των Startups

Get In The Ring: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες των Startups

Είστε έτοιμοι να «παλέψετε» για την ιδέα σας; Δήλωστε συμμετοχή μέχρι τις 26 Αυγούστου!

Το Get In The Ring αποτελεί τον κορυφαίο επιχειρηματικό διαγωνισμό, με σκοπό τη δικτύωση των startups με επενδυτές, πελάτες και τον παγκόσμιο επιχειρηματικό κόσμο.

Φανταστείτε έναν διεθνή διαγωνισμό καινοτομίας για Startuppers, που οι συμμετέχοντες παρουσιάζουν και διαγωνίζονται για την ιδέα τους μέσα από μία «μάχη», σε πέντε γύρους, μπροστά σε κριτική επιτροπή, σε ζωντανό και Online κοινό από πέντε ηπείρους διεκδικώντας διεθνείς επενδύσεις… Αυτός είναι ο Διαγωνισμός “Get in the Ring”, τον οποίο διοργανώνουν οι Ιndustry Disruptors – Game Changers (ID-GC) για τέταρτη συνεχή χρονιά στην Αθήνα, στις 1- 4 Οκτωβρίου.

Και αν μια τέτοια «μάχη» σας ακούγεται πολύ σκληρή για να τη δοκιμάσει κανείς, σκεφτείτε ότι ο Διαγωνισμός καινοτομίας και επιχειρηματικότητας Get in the Ring”, είναι ένας από τους μεγαλύτερους στο είδος του σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην πραγματικότητα, αποτελεί ένα βήμα εκκίνησης και διασύνδεσης ανάμεσα σε ιδέες και επιχειρηματίες, αλλά και ανάμεσα σε επιχειρηματίες και επενδυτές.

Ο νικητής του Διαγωνισμού θα έχει την ευκαιρία να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Περιφερειακό Τελικό της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο στην Αθήνα και από εκεί, να ανοίξει τα φτερά του για τον Διεθνή Τελικό τον Απρίλιο του 2016, κερδίζοντας προβολή, διασυνδέσεις, έπαθλα και υπηρεσίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νικητής του διαγωνισμού Get in the Ring” θα αναδειχθεί κατά τη διάρκεια των τετραήμερων εκδηλώσεων του Disrupt Startup ScaleUP (http://www.disrupt2015.com/), μία διοργάνωση η οποία θα αποτελέσει οδηγό επιβίωσης της επιχειρηματικότητας, σε μία περίοδο που το επιχειρείν βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας ή όπως ευφυώς λένε και οι ID-GC “Entrepreneurship Under Siege”.

Ειδικότερα  για τον Διαγωνισμό

Για τους υποψήφιους που θέλουν να διεκδικήσουν τη θέση τους στον Τελικό, η διαδικασία υποβολής συμμετοχών έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 26 Αυγούστου 2015 στο  http://industrydisruptors.org/index.php/competitions/get-in-the-ring.