Γιάννα Τζίκα (Konva) στο CEO Initiative 2020: Η πανδημία σίγουρα άλλαξε πολλά, αλλά όχι τις βασικές προτεραιότητές μας

Γιάννα Τζίκα (Konva) στο CEO Initiative 2020: Η πανδημία σίγουρα άλλαξε πολλά, αλλά όχι τις βασικές προτεραιότητές μας

H Γιάννα Τζίκα, επικεφαλής της  Κονσερβοποιοίας Βορείου Αιγαίου (ΚΟΝ.Β.Α) συμμετείχε στο CEO Initiative 2020, το οποίο διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία το FortuneGreece και η Tsomokos στις 26 Νοεμβρίου.

Η εταιρεία, της οποίας ηγείται, αποτελεί σήμερα μια από τις πιο μοντέρνες και προηγμένες βιομηχανίες επεξεργασίας ψαρικών στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ κατέχει εξέχουσα θέση στον χώρο της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Επί των ημερών της, και πιο συγκεκριμένα την τελευταία τριετία, το brand Trata, που θεωρείται το αντίπαλο δέος της ιταλικής Rio Mare και της Calvo,  έχοντας ως «ναυαρχίδα» τον καπνιστό τόνο, τριπλασίασε τις πωλήσεις, οι οποίες συνολικά για το 2019 άγγιξαν τα 29 εκατ. ευρώ.

«Η πανδημία σίγουρα άλλαξε πολλά στη λειτουργία της ΚΟΝ.Β.Α, όχι όμως και στον στόχο της που πάντα παραμένει ίδιος, δηλαδή η παραγωγή και η διακίνηση άριστης ποιότητας θαλασσινών, που τηρούν τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και ξεχωρίζουν για την ποικιλία και τη γεύση τους.

Οι δράσεις που αναλάβαμε για την αντιμετώπιση αυτού του έκτακτου φαινομένου έχουν να κάνουν με τη διασφάλιση πρωτίστως της υγείας των εργαζομένων. Όπως στο πρώτο κύμα, έτσι και τώρα διενεργήσαμε δωρεάν τεστ σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό και βεβαίως συνεχίζουμε με τυχαίους δειγματοληπτικούς ελέγχους σε τακτά χρονικά διαστήματα.  Πέρα από την υγεία βασικός μας στόχος είναι και η στήριξη της ελληνικής οικονομίας, για αυτό και η διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας, καθώς και η υποστήριξη των συνεργατών και προμηθευτών μας είναι στις προτεραιότητές μας» ανέφερε η κ. Τζίκα μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο: