Γιάννης Παπαχρήστου: Ο Γενικός Διευθυντής της Coca Cola Τρία Έψιλον αποκλειστικά στο νέο Fortune

Γιάννης Παπαχρήστου: Ο Γενικός Διευθυντής της Coca Cola Τρία Έψιλον αποκλειστικά στο νέο Fortune
Tην Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στα περίπτερα η μεγαλύτερη έκδοση της χρονιάς.

Αφού θητεύσε σε µεγάλες πολυεθνικές όπως η Johnson & Johnson και η L’ Oréal, ο Γιάννης Παπαχρήστου εντάχθηκε στο δυναµικό της Coca-Cola Hellenic Bottling Company στη Ρωσία τον Ιανουάριο του 2014. Τον Ιούλιο του 2016 επέστρεψε στη χώρα µας για να αναλάβει τα ηνία της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Αν και σπούδασε χηµικός µηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και έκανε MBA στο High School of Economics της Γενεύης, πιστεύει στην κλασική παιδεία, ενώ τον ενθουσιάζουν οι αξίες που έχουν ως επίκεντρο την ανάπτυξη των ανθρώπων, την ευηµερία της κοινωνίας, την οµαδικότητα και την αλληλεγγύη.

Όλα τα παραπάνω είναι µέρος της στρατηγικής του ως επικεφαλής της εταιρείας-σύµβολο για τη χώρα µας, όπως τη χαρακτηρίζει. Το 2019 η Coca-Cola Τρία Έψιλον έκλει­σε 50 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και προχωράει σε νέες επενδύσεις.

Ο Γιάννης Παπαχρήστου µιλά στο Fortune, για τα σχέδια της εταιρείας, την είσοδό της σε αγορές όπως αυτή του καφέ, για το καταναλωτικό µοντέλο που αλλάζει, αλλά και για τα νέα δεδοµένα που δηµιουργούν στον κλάδο οι νέες τεχνολογίες και η στροφή των εταιρειών προς ένα µοντέλο αειφορίας. Τονίζοντας ότι είναι µεγάλη χαρά και υπερηφάνεια να εργάζεται κανείς για την Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη στην Brand Manager του Fortune Αναστασία Παρετζόγλου στο τεύχος που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα.