Γιατί το μολύβι της Apple πουλιέται ακόμη και για 650 δολάρια

Γιατί το μολύβι της Apple πουλιέται ακόμη και για 650 δολάρια
Photo:

Οι ποσότητες του Apple Pencil στα καταστήματα δεν αρκούν, και κάποιοι κερδίζουν πολύ μεγάλα ποσά.

Το Apple Pencil δεν είχε την αναμενόμενη αποδοχή από το κοινό, ενώ ο κόσμος χλεύασε ακόμη και την εταιρεία για την κατασκευή ενός πληκτρολογίου, το οποίο μοιάζει και λειτουργεί σαν το Surface tablet της Microsoft.

Tώρα και τα δυο προϊόντα διατίθενται προς πώληση in short supply στο eBay, καθώς υπάρχουν αγοραστές που τα μεταπωλούν στην τιμή των 650 δολαρίων.

Τα νέα προϊόντα παρουσίασε η εταιρεία κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης εκδήλωσης το Σεπτέμβριο κυκλοφορούν στην αγορά από την περασμένη Τετάρτη και πλέον υπάρχει λίστα αναμονής τουλάχιστον 4-5 εβδομάδων για την ηλεκτρονική τους αγορά.

«Έχουμε περιορισμένα αποθέματα του Apple Pencil και του Smart Keyboard στα καταστήματα λιανικής της Αpple», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας, συμπληρώνοντας ότι οι πελάτες είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με τα νέα προϊόντα.

Το κόστος του Apple Pencil στην ιστοσελίδα της Apple είναι 99 δολάρια και στο eBay η τιμή του μπορεί να ξεπεράσει τα 500 δολάρια. Το ίδιο πράγμα συμβαίνει και με το Smart Keyboard, το οποίο πωλείται από την Apple στην τιμή των 169 δολαρίων, ενώ στο eBay μπορεί να κοστίσει από 200 έως 650 δολάρια.

Το Apple Pencil και το Smart Keyboard έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε το iPad Pro να καταστεί ως το πλέον καταλληλότερο tablet που θα αξιοποιηθεί στο χώρο εργασίας των καλλιτεχνών και των σχεδιαστών.

Το iPad Pro είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερο από το παλιό κλασικό iPad, προκειμένου οι χρήστες να μπορούν να κάνουν πιο πολλά με το stylus.

Η Apple δήλωσε στα καταστήματά της να συνεχίσουν να πραγματοποιούν παραγγελίες πελατών και ενθαρρύνει το κοινό να επισκεφθεί την apple.com για την online διαθεσιμότητα και τις ημερομηνίες παράδοσης των δυο προϊόντων.