Γνωρίστε το νέο Yamaha Majesty S

Γνωρίστε το νέο Yamaha Majesty S

Κομψό, πρακτικό και διασκεδαστικό το νέο μοντέλο της εταιρείας.

Το ιδιαίτερα άνετο YAMAHA MAJESTY S είναι ένα συμπαγές και προσιτό scooter 125 κυβικών, που προσφέρει ένα ελκυστικό συνδυασμό αξίας, πρακτικότητας και ευκολίας στη χρήση. Απευθύνεται σε απαιτητικούς αναβάτες που θέλουν να μετακινούνται μέσα στην πόλη με οικονομία και ευκολία, χωρίς συμβιβασμούς σε αξιοπιστία και στυλ. Ο υγρόψυκτος κινητήρας των 125 κ.εκ. με τη δυναμική του απόδοση και το άψογα σχεδιασμένο πλαίσιο, προσφέρουν σιγουριά, ευκολία και ευελιξία σε κάθε μετακίνηση μέσα στην πόλη, αλλά και σε κοντινές αποδράσεις. Διαθέτει monoshock πίσω ανάρτηση, δίσκους μεγάλης διαμέτρου και χαμηλού βάρους τροχούς 13 ιντσών.

Το μοντέλο διαθέτει ευρύχωρο επίπεδο πάτωμα και σέλα δύο επιπέδων που δημιουργούν μία φυσική, χαλαρή θέση οδήγησης, ενώ παράλληλα επιτρέπουν να ακουμπά εύκολα ο αναβάτης τα πόδια στο έδαφος. Κάτω από τη σέλα δύο επιπέδων υπάρχει χώρος για ένα full face κράνος και για μικροαντικείμενα. Μπροστά από τον αναβάτη έχει τοποθετηθεί ντουλαπάκι με θήκη για μπουκάλι και στο μπροστινό μέρος γάντζος για μεταφορά τσαντών. Η ΥΑΜΑΗΑ προσφέρει μια σειρά εναλλακτικών προτάσεων σε βαλίτσες για όσους επιθυμούν να μεταφέρουν μεγαλύτερα φορτία.

Η μηχανή διατίθεται σε τρία χρώματα, Λευκό (Silky White), Γκρι ματ (Mat Titan) και Μαύρο (Midnight Black), μέσω του Επίσημου Δικτύου Συνεργατών Δικύκλων YAMAHA, που μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.yamaha-motor.gr.

Διαβάστε ακόμα:

Δύο εκατομμύρια οχήματα ανακαλεί η Honda Motor

Βίντεο: Η νέα ηλεκτρική Harley-Davidson!