Graduate Trainee Program: Οι απόφοιτοι που θα γίνουν μέλη της ομάδας της Coca-Cola 3Ε

Graduate Trainee Program: Οι απόφοιτοι που θα γίνουν μέλη της ομάδας της Coca-Cola 3Ε

Μέχρι τις 30/6 οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης αποφοίτησης στην  μεγαλύτερη εταιρεία

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον προσκαλεί νέους ταλαντούχους απόφοιτους να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους στην εταιρεία και να αναπτύξουν το ταλέντο τους στη χώρα μας, μέσα από το Graduate Trainee Program, που υλοποιεί.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, νέοι και νέες που πρόσφατα ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους αλλά και με σύντομη εργασιακή εμπειρία έως 2 έτη, καλούνται να συμμετάσχουν μέσα από την ιστοσελίδα www.coca-colahellenic.gr/graduatetrainee μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Η διαδικασία επιλογής των συμμετεχόντων περιλαμβάνει στάδια αξιολογήσεων, τεστ δεξιοτήτων και δομημένες συνεντεύξεις, ενώ ολοκληρώνεται με τη συμμετοχή όσων προκριθούν σε ολοήμερο Κέντρο Αξιολόγησης, όπου καλούνται να εργαστούν ατομικά και ομαδικά σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Όσοι επιλεχθούν θα αποτελούν πλέον μέρος μιας μεγάλης και δυνατής ομάδας σε Ελλάδα και Κύπρο, ξεκινώντας μια διαδρομή πλούσια σε γνώση και επαγγελματική εμπειρία, αποκτώντας εξοικείωση με τη δραστηριότητα και τη συνολική λειτουργία μιας δυναμικής εταιρείας. Για τα επόμενα 2 χρόνια, το ατομικό τους πλάνο ανάπτυξης θα συνδυάζει εκπαίδευση σε βασικούς τομείς, projects στο προσωπικό πεδίο ενδιαφέροντος και αξιολόγηση της απόδοσης, καθώς και τοποθέτηση σε θέση εργασίας.

Στόχος για τους Graduate Trainees είναι να εξελιχθούν σε υψηλόβαθμες θέσεις τόσο μέσα στην εταιρεία, αλλά και όσοι θέλουν να συνεχίσουν την καριέρα τους στο εξωτερικό, στις χώρες του Ομίλου Coca-Cola HBC, όπως ήδη το έχουν επιτύχει περισσότεροι από 150 συμμετέχοντες.

Το πρόγραμμα που υλοποιείται με συνέπεια εδώ και 26 χρόνια, βρίσκεται στην καρδιά μιας εταιρείας 1.500 ανθρώπων, όπου το 40% ανήκει στη γενιά Υ. Κάθε χρόνο, η εταιρεία προσφέρει δεκάδες επιπλέον εποχικές θέσεις εργασίας σε όλη τη χώρα, ενισχύοντας τόσο την εφοδιαστική της αλυσίδα, καθώς και τις πωλήσεις της, έναν τομέα πρώτο σε ανθρώπινο δυναμικό συγκριτικά με άλλες εταιρείες του κλάδου, σύμφωνα με την ανακοίνωση.