Grand Resort Lagonissi: Έμφαση στα προγράμματα ΕΚΕ και το 2015!

Grand Resort Lagonissi: Έμφαση στα προγράμματα ΕΚΕ και το 2015!

Το ξενοδοχείο δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία και σεβασμό στα κοινωνικά ζητήματα προσκαλεί όσους θέλουν να βοηθήσουν να συμμετάσχουν στις ενέργειες αυτές.

Το Grand Resort Lagonissi συνεχίζει τις ενέργειες με στόχο την αντιμετώπιση περιβαλλοντικών και κοινωνικών ζητημάτων, εμπλουτίζοντας διαρκώς το πρόγραμμα «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» του με την συμμετοχή του σε ποικίλες δράσεις.

Με ιδιαίτερη ευαισθησία και σεβασμό στις ανάγκες της σύγχρονης  εποχής, ο όμιλος συνεργάστηκε με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Μπορούμε», ο οποίος καταπολεμά την σπατάλη, αξιοποιώντας το περισσευούμενο φαγητό και προσφέροντάς το σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη, διέθεσε πλήθος μερίδων από τις εταιρικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στους χώρους του καθ’ όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων των «Ποσειδωνίων».

Παράλληλα, πριν λίγες ημέρες, πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στους χώρους του ξενοδοχείου για τις ανάγκες του «Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού» με την προσέλευση του προσωπικού και των εργαζόμενων να είναι αθρόα.

Περαιτέρω, έχει ενσωματώσει στο πλαίσιο λειτουργίας του την συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Καθαρά Χέρια», ο οποίος διαχειρίζεται τα υπολείμματα σαπουνιών ξενοδοχειακών μονάδων και έπειτα από κατάλληλη επεξεργασία τα μετατρέπει σε ολοκαίνουργια προσφέροντάς τα σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, συμβάλλοντας παράλληλα στην προστασία του περιβάλλοντος.

Σαν ξενοδοχειακή μονάδα με αυξημένη οικολογική συνείδηση, φέρει το οικολογικό σήμα Green Key, ακολουθώντας όλους τους κανονισμούς και τις απαιτήσεις που το διέπουν, ενώ οι ακτές του βραβεύθηκαν και φέτος με την «Γαλάζια Σημαία».

Το πρόγραμμα «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» του Grand Resort Lagonissi,  με κύριο άξονα δράσης «άνθρωπος – περιβάλλον», θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται, ενώ προσκαλεί σχετικούς φορείς και οργανισμούς που θέλουν να υποβάλλουν τις προτάσεις τους για ένταξη στο πρόγραμμα για την σεζόν 2015 να αποστείλουν σχετικό ενημερωτικό υλικό και αναλυτική πρόταση σε ηλεκτρονική μορφή με την ένδειξη «Grand Resort CSR 2015» στα παρακάτω e-mails: 

Εmail: grandresort@grandresort.gr ,eantoniadou@grandresort.gr;

Διαβάστε ακόμα:

Τα «πράσινα» ξενοδοχεία