#GrowYourBusiness: Digital Training σε Πάτρα και Ιωάννινα

#GrowYourBusiness: Digital Training σε Πάτρα και Ιωάννινα

Δωρεάν σεμινάρια για την ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Δύο νέους προορισμούς έχει η δράση #GrowYourBusiness – Digital Training της COSMOTE για την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των σεμιναρίων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, με την συμμετοχή εκατοντάδων επιχειρήσεων, δύο ακόμα δωρεάν σεμινάρια θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο, αυτή τη φορά στην Πάτρα και τα Ιωάννινα, προσφέροντας τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες των περιοχών αυτών να αποκτήσουν πρόσβαση στη γνώση και τις ευκαιρίες της ψηφιακής εποχής.

Τα σεμινάρια, που διοργανώνονται σε συνεργασία με την OTEAcademy, θα υλοποιηθούν την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου στην Πάτρα (Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών) και το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στα Ιωάννινα (ξενοδοχείο Εpirus Palace). Απευθύνονται σε επιχειρήσεις, καθώς και σε ελεύθερους επαγγελματίες, με στόχο να ενισχύσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες και να τους γνωρίσουν τα digital εργαλεία με τα οποία θα μπορούν να αυξήσουν την αποδοτικότητα τους.

Οι επαγγελματίες που θα παρακολουθήσουν τα σεμινάρια, μεταξύ άλλων, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις της digital εποχής, να γνωρίσουν τον κόσμο των social media, να ερευνήσουν τις καταναλωτικές συνήθειες με τη χρήση προηγμένων εργαλείων, να μάθουν «τι πρέπει να κάνουν και τι όχι» για το website της επιχείρησής τους και να εξοικειωθούν με το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από 19/9 στο ειδικό microsite, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.

Στο ίδιο πλαίσιο με το #GrowYourBusiness – Digital Training, θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις για τις επιχειρήσεις. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του σεμιναρίου και τη διαδικασία συμμετοχής, στο www.growyourbusiness.gr.

Δείτε το σχετικό video