Η GUESS Watches στο πλευρό του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»

Η GUESS Watches στο πλευρό του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»

Έμπρακτη στήριξη στην Ογκολογική Μονάδα «Μαριάννα Βαρδινογιάννη» του Νοσοκομείου Παίδων στο Γουδί.

Την έμπρακτη στήριξη της στα παιδιά που έχουν περισσότερο ανάγκη έδειξε σήμερα η GUESS Watches, η επίσημη αντιπρόσωπός της στην Ελλάδα «ΥΙΟΙ Μ.ΤΣΟΥΓΙΑ Α.Ε.» και η Sequel AG, προσφέροντας το ποσό των 68.600 ευρώ στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» για την αγορά ενός νέου καρδιολογικού μηχανήματος.

Στην ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ογκολογική Μονάδα «Μαριάννα Βαρδινογιάννη» του Νοσοκομείου Παίδων στο Γουδί, η Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNESCO και Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη υποδέχτηκε και βράβευσε για την προσφορά τους, την Vice President, International Sales Emea της GUESS Watches κα. Iodice Cristina, καθώς επίσης και τους Τάσο, Σταύρο και Αλέξανδρο Τσούγια.

«Η παρουσία σας εδώ αποτελεί για τον Σύλλογό μας μεγάλη χαρά και τιμή και σηματοδοτεί τη βαθιά σας ευαισθησία για τα παιδιά και τους γονείς που δίνουν τη μάχη τους ενάντια στον καρκίνο. Σας υποδεχόμαστε ως νέους φίλους της “ΕΛΠΙΔΑΣ”, που υιοθετήσατε το όραμά μας και το τοποθετήσατε στο κέντρο πολλών δράσεων σας τον περασμένο Αύγουστο για να υποστηρίξετε το έργο που επιτελούμε. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη γενναιοδωρία σας και σας συγχαίρουμε για την κοινωνική σας ευαισθησία. Η πρωτοβουλία σας μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας. Σας ευχαριστώ όλους θερμά και ιδιαίτερα την κυρία Christina Iodice που ήρθε στην Ελλάδα για αυτόν αποκλειστικά τον σκοπό», δήλωσε η κα. Βαρδινογιάννη.

1/3

Διαβάστε ακόμη: Graffiti & street art από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

«Η χειρονομία της Guess Watches  και της  SEQUEL AG να ενισχύσουν οικονομικά το Σύλλογο “ΕΛΠΙΔΑ” συγκαταλέγεται στις ενέργειες, που προσωπικά, με κάνουν να αναθαρρώ και να νιώθω ότι η οικονομική κρίση δεν μας οδήγησε και σε κρίση ανθρωπιάς, παρά το περί του αντιθέτου συχνά λεγόμενο. Τα χρήματα αυτά -που σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω ότι συγκεντρώθηκαν από αντιπροσώπους της Guess Watches από τις 60 και πλέον χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται ενεργά η εταιρεία-  πρόκειται να δοθούν για την αγορά ενός νέου καρδιολογικού μηχανήματος, βάζοντας ακόμη ένα λιθαράκι στο σπουδαίο και άξιο κάθε επαίνου έργο, που γίνεται από το Σύλλογο “ΕΛΠΙΔΑ”, στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου», δήλωσε στο χαιρετισμό του ο κ. Τάσος Τσούγιας, ενώ απέδωσε τα εύσημα και στην Μαριάνα Βαρδινογιάννη για το πολύτιμο έργο της.

Τα χρήματα της δωρεάς είχαν συγκεντρωθεί από τους συμμετέχοντες στο παγκόσμιο ετήσιο συνέδριο με την επωνυμία «Time to Give» («Ώρα να προσφέρεις»), που διοργάνωσαν η GUESS Watches, η «ΥΙΟΙ Μ.ΤΣΟΥΓΙΑ Α.Ε.» και η Sequel AG τον περασμένο Αύγουστο στην Ελλάδα. Στο εν λόγω συνέδριο, έλαβαν μέρος αντιπρόσωποι από τις 60 και πλέον χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται ενεργά η GUESS Watches.

Διαβάστε ακόμη: «Ιδανικές μορφές κι αγαπημένες» του Κωνσταντίνου Καβάφη