H Amazon επενδύει τρία δισ. δολάρια σε αυτήν τη χώρα

H Amazon επενδύει τρία δισ. δολάρια σε αυτήν τη χώρα
SEATTLE, WA - JUNE 18: Amazon.com founder and CEO Jeff Bezos presents the company's first smartphone, the Fire Phone, on June 18, 2014 in Seattle, Washington. The much-anticipated device is available for pre-order today and is available exclusively with AT&T service. (Photo by David Ryder/Getty Images)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζεφ Μπέζος για τη νέα επένδυση της εταιρείας.

Ο ιδρυτής και διευθυντής της Amazon Τζεφ Μπέζος δήλωσε την Τετάρτη ότι η εταιρεία σκοπεύει να επενδύσει τρία δισεκατομμύρια δολάρια (2,64 δισ. ευρώ) επιπλέον στην Ινδία, αυξάνοντας την δέσμευσή του για επένδυση στη χώρα σε πέντε δισ. δολάρια (4,40 δισ ευρώ) συνολικά.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω σήμερα ότι η Amazon θα επενδύσει τρία δισ. δολάρια επιπλέον της επένδυσης των δυο δισ. δολαρίων που ανακοινώσαμε το 2014, φέρνοντας το σύνολο της δέσμευσής μας για επενδύσεις στην Ινδία σε πάνω από πέντε δισ. δολάρια», ανακοίνωσε ο Μπέζος σε εκδήλωση στην Ουάσιγκτον που παρακολούθησε ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι, ο οποίος συναντήθηκε επίσης την Τετάρτη και με τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.