H Bild στάζει φαρμάκι για το Montblanc του Τσίπρα

H Bild στάζει φαρμάκι για το Montblanc του Τσίπρα

Η γερμανική εφημερίδα δημοσιεύει ολόκληρη ανάλυση για το ακριβό…στυλό που άλλαξε ο πρωθυπουργός.

Αφορμές προκειμένου να τα ψάλει στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, φέρεται ότι ψάχνει η γερμανική εφημερίδα Bild, η οποία σε δημοσίευμά της με τίτλο «Φάρσα με το πολυτελές στυλό του Τσίπρα», προχωρά σε ανάλυση για το ακριβό στυλό του πρωθυπουργού που «αναγκάστηκε» να αλλάξει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του.

Η εφημερίδα μάλιστα υπολογίζει το κόστος του από 290 έως 7.000 ευρώ.

«Τόσο κοστίζει το στυλό που κρατούσε ο Έλληνας πρωθυπουργός τα πρώτα λεπτά της συνέντευξης που παραχώρησε στο δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου», γράφει
το δημοσίευμα και συμπληρώνει ότι «δεν είναι ποτέ δυνατόν ο επικεφαλής μιας κυβέρνησης που ζητά από τον ελληνικό λαό να ακολουθήσει λιτό βίο καθώς η χώρα του είναι σε κρίση, να εμφανίζεται σε τηλεοπτικό στούντιο κρατώντας ένα πανάκριβο στυλό».

«Τα διαφημιστικά μηνύματα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Έλληνα πρωθυπουργού έπεφταν βροχή», σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα και προσθέτει: «Σ΄ ένα από τα πρώτα διαφημιστικά διαλείμματα ο Αλ. Τσίπρας άφησε στην άκρη το πανάκριβο Montblanc για να κρατήσει ένα λευκό στυλό αγνώστου προελεύσεως». ¨

«Κατά την μαραθώνια τρίωρη συνέντευξη του Αλ. Τσίπρα στο Ν. Χαζηνικολάου, κάποιος από τους συμβούλους του είπε πιθανόν ότι είναι ένα μικρό φάουλ να κρατά ένα Montblanc και να μιλάει για κρίση. Και τότε ο Έλληνας πρωθυπουργός άφησε το πανάκριβο στυλό για να κρατήσει ένα λευκό, η μάρκα του οποίου δεν είναι γνωστή. Το πρόβλημα διορθώθηκε στη διάρκεια ενός διαφημιστικού διαλείμματος», αναφέρει η εφημερίδα “Bild”.

Η γερμανική εφημερίδα καταλήγει: «Το lux στυλό δεν ταιριάζει και πολύ ως μήνυμα προς εξοικονόμηση χρημάτων, ιδιαίτερα από τον αρχηγό μιας αριστερής, ριζοσπαστικής παράταξης».