H Chelsea FC με νέα εμφάνιση δια χειρός Nike

H Chelsea FC με νέα εμφάνιση δια χειρός Nike

Τίτλοι τέλους για την Adidas και την Chelsea FC. Οι νέες στολές των ποδοσφαιριστών θα έχουν την υπογραφή της Nike.

Η Νike και η Chelsea FC ανακοίνωσαν επισήμως τη συνεργασία τους, χωρίς ωστόσο να γίνει συγκεκριμένο το ποσό που συμφωνήθηκε ούτε μέχρι πότε θα ισχύσει το συμβόλαιο.

Η Chelsea, μια από τις  πιο γνωστές ποδοσφαιρικές ομάδες παγκοσμίως, έδωσε τέλος στη συνεργασία της με την Adidas τον Μάιο, αν και το συμβόλαιο θα τρέξει κανονικά μέχρι τον Ιούνιο του 2017. Τότε, δεν κατέστησαν γωστή την επόμενη εταιρία που θα χορηγούσε τις εμφανίσεις των ποδοσφαιριστών της.

Εφόσον ανακοινώθηκε ότι η Nike θα είναι ο διάδοχος, εκπρόσωπος της Chelsea, ανέφερε  :«Η συμφωνία με την Nike θα είναι η μεγαλύτερη εμπορική συμφωνία στην ιστορία του Συλλόγου».

Η Nike θα ξεκινήσει να παρέχει τις στολές κατά τη σεζόν 2017- 2018 τόσο στην πρώτη ομάδα, όσο και στην ακαδημία και τη γυναικεία ομάδα. Επίσης θα προμηθεύει τις μπουτίκ της Chelsea. Έτσι, η Nike κυριαρχεί στην Αγγλική Premier League έχοντας κλείσει συμφωνίες την «Μπλέ του Λονδίνου» και την Manchester City.

Η Adidas βέβαια κρατά ακόμα τα ηνία έχοντας μεγάλες συνεργασίες που συμπεριλαμβάνουν τις Sunderland, Manchester United, West Bromwich Albion και Middlesbrough.

Τέλος, δεν έχει διαρρεύσει  ο λόγος που η Chelsea, αποφάσισε να τερματίσει την συνεγασία με την Adidas, έξι χρόνια νωρίτερα από ότι έγραφε το συμβόλαιο, συμφωνώντας  να την αποζημειώσει με ένα ποσό το οποίο σίγουρα δεν θα είναι ευκαταφρόνητο.