H Chillbox επεκτείνεται σε Ρωσία, Αυστρία και Ουγγαρία

H Chillbox επεκτείνεται σε Ρωσία, Αυστρία και Ουγγαρία

Η ανάπτυξη των νέων καταστημάτων frozen yogurt θα γίνει μέσω συμφωνιών franchise.

H Chillbox A.E ανακοίνωσε την επέκταση της παρουσίας της σε τρεις νέες αγορές της Ευρώπης (Ρωσία, Αυστρία και Ουγγαρία). Σύμφωνα με την ανακοίνωση η ανάπτυξη των καταστημάτων frozen yogurt chillbox πραγματοποιείται μέσω συμφωνιών franchise, που προβλέπουν τη δημιουργία καταστημάτων της αλυσίδας σε εμπορικά κέντρα και αγορές με υψηλή επισκεψιμότητα.

Στη Ρωσία, η συμφωνία αφορά το master franchise με την εταιρεία Dream Foods και το εκτιμώμενο ύψος της συνολικής επένδυσης σε βάθος τετραετίας θα πλησιάσει τα 4 εκατ. ευρώ με 30 νέα καταστήματα. Το πρώτο κατάστημα θα δημιουργηθεί στο νέο εμπορικό κέντρο Bitza Park εντός του Φεβρουαρίου.

Διαβάστε ακόμη: Chillbox σε Παρίσι και Άμστερνταμ

Στην Αυστρία, η συνολικού ύψους 1,5 εκατ. ευρώ συμφωνία με την Frozen Food, επίσης, αφορά master franchise, με δίκτυο 10 νέων καταστημάτων. Το πρώτο κατάστημα Chillbox ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 31 Ιανουαρίου στο εμπορικό κέντρο Shopping City Sud (13 χλμ από τη Βιέννη).

Το κατάστημα chillbox στην Ουγγαρία ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 18 Ιανουαρίου και είναι αποτέλεσμα της συμφωνίας franchise με την εταιρεία Greek Dream. Βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Auchan Budaors, στη Βουδαπέστη.

Η Chillbox ΑΕ διαθέτει στην Ελλάδα το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων frozen yogurt με 56 σημεία και με 17 στο εξωτερικό. Ειδικότερα, το δίκτυο της Chillbox διατηρεί παρουσία στις αγορές της Γαλλίας (1 κατάστημα), της Αγγλίας (1 κατάστημα), του Βελγίου (1 κατάστημα), της Ολλανδίας (1 κατάστημα) της Σουηδίας (4 καταστήματα), της Βουλγαρίας (4 καταστήματα), της Κύπρου (2 καταστήματα), της Αυστρίας (1 κατάστημα), της Ουγγαρίας (1 κατάστημα) και της ΠΓΔΜ (1 κατάστημα).

Γιατί τα παγωτά Δωδώνη δεν «έλιωσαν» στην κρίση