H επόμενη μέρα στη διασύνδεση ναυτιλιακών εταιρειών με «έξυπνες» συσκευές

H επόμενη μέρα στη διασύνδεση ναυτιλιακών εταιρειών με «έξυπνες» συσκευές

Η Danaos Platform μεταφέρει τα δεδομένα των επιχειρήσεων από τις υπολογιστές στις φορητές συσκευές.

Η νέα εποχή στη ναυτιλία «γεννά» διαρκώς νέες ανάγκες και ως εκ τούτου απαιτεί όλο και πιο προηγμένες τεχνολογικές λύσεις.

Η εταιρεία παροχής επαγγελματικών συμβουλών Danaos σε συνεργασία με την εταιρεία λογισμικού και τεχνολογίας Globo παρουσίασαν σήμερα την πλατφόρμα Danaos Platform, που επιτρέπει στους εργαζόμενους σε ναυτιλιακές εταιρείες να μεταφέρουν γρήγορα και με ασφάλεια όλα τα δεδομένα τους ανάμεσα στις διάφορες «έξυπνες» συσκευές που χρησιμοποιούν.

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση της πλατφόρμας, ομιλητές, μεταξύ άλλων ήταν ο Δημήτρης Θεοδοσίου, γενικός διευθυντής της εταιρείας Danaos καθώς και ο Γιάννης Λουσίδης, υπεύθυνος πωλήσεων της Globo στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Το παρών στην εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε στο Ναυτικό όμιλο Ελλάδος στο Μικρολίμανο έδωσε πληθώρα στελεχών ναυτιλιακών και εφοπλιστικών εταιρειών.

Μετά το τέλος της παρουσίασης πραγματοποιήθηκε συζήτηση γύρω από τα ζητήματα της ναυτιλίας και το κοινό είχε τη δυνατότητα να προχωρήσει σε ερωτήσεις προς τους ομιλητές.