Επιτρέπεται η χρήση ηλεκτρονικών συσκευών στις πτήσεις της KLM

Επιτρέπεται η χρήση ηλεκτρονικών συσκευών στις πτήσεις της KLM

Οι ολλανδικές αερογραμμές θα επιτρέπουν πλέον τη χρήση των φορητών συσκευών καθ' όλη τη διάρκεια της πτήσης. 

Σας άγχωνε η ανακοίνωση της αεροσυνοδού πως πρέπει να απενεργοποιήσετε τη συσκευή σας κατά τη διάρκεια της απογείωσης και της προσγείωσης; Το ξεχνούσατε και φοβόσασταν πως θα προκαλέσετε ζημιές; Σας έκαναν νόημα να απενεργοποιήσετε το iPod σας όταν έπαιζε το αγαπημένο σας τραγούδι; Αν ναι,όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Από την 1η Απριλίου, η KLM θα επιτρέψει τη χρήση των φορητών ηλεκτρονικών συσκευών σε όλες τις φάσεις της πτήσης. Κάθε εξοπλισμός που λειτουργεί με μια κεραία πρέπει ακόμη να καθοριστεί σε «λειτουργία πτήσης», κάθε φορά που οι πόρτες του αεροσκάφους είναι κλειστές.

Οι φορητές ηλεκτρονικές συσκευές περιλαμβάνουν smartphones, ταμπλέτες, e-readers, φωτογραφικές μηχανές και μικρές φορητές κονσόλες παιχνιδιών. Αυτό παρέχει μεγαλύτερη ευκολία για τους πελάτες μας, καθώς η χρήση απαγορεύεται τώρα κατά την απογείωση και την προσγείωση.

Αυτό είναι σε ευθυγράμμιση με την Air France, με την οποία η χρήση του φορητών ηλεκτρονικών συσκευών για όλη τη διάρκεια της πτήσης έχει επίσης εφαρμοστεί πρόσφατα.

Διαβάστε ακόμα:

Θα ψάξουν όσο χρειαστεί για το χαμένο Boeing 777

Έτσι το Facebook θα φέρει ίντερνετ σε όλο τον πλανήτη!