H Raymetrics νέο μέλος στο διεθνές δίκτυο της Endeavor

H Raymetrics νέο μέλος στο διεθνές δίκτυο της Endeavor

Στο πελατολόγιο της εταιρείας συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων Ερευνητικά κέντρα, Πανεπιστήμια, Μετεωρολογικές Υπηρεσίες, Αεροδρόμια.

Η εταιρεία υψηλής τεχνολογίας Raymetrics εντάχθηκε στο παγκόσμιο δίκτυο της Endeavor, διεθνούς μη κερδοσκοπικού οργανισμού στήριξης της επιχειρηματικότητας με παρουσία σε 30 χώρες.

Η επιλογή έγινε στο 75ο διεθνές πάνελ επιλογής (International Selection Panel – ISP) της Endeavor Global, που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια στις 23-25 Οκτωβρίου.

Η Raymetrics (www.raymetrics.com), που εκπροσωπήθηκε από τον επιχειρηματία Νίκο Κόντο, σχεδιάζει, αναπτύσσει και κατασκευάζει συστήματα LIDAR (Light Detection And Ranging) με στόχο την εξ’ αποστάσεως καταγραφή και παρακολούθηση μετεωρολογικών δεδομένων, όπως θερμοκρασία, υγρασία και ρύπανση αλλά και ακραίων φαινομένων όπως αμμοθύελλες και εκρήξεις ηφαιστέιων. H Raymetrics έχει παγκόσμια παρουσία με πωλήσεις σε ΗΠΑ, Νότια Αμερική, Αφρική, Νοτιοανατολική Ασία και Ευρώπη.

Στο πελατολόγιο της εταιρείας συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων Ερευνητικά κέντρα, Πανεπιστήμια, Μετεωρολογικές Υπηρεσίες, Αεροδρόμια με χαρακτηριστικά τα πραδείγματα του European Space Agency, UK Met Office, Meteo France, German Aerospace Centre και Changi Airport.

Συνολικά στο συγκεκριμένο ISP, κορύφωση μιας πολυδιάστατης διαδικασίας επιλογής επιχειρηματιών σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, αξιολογήθηκαν και επιλέχθηκαν από 24 επιχειρηματικούς ηγέτες και μέλη του διεθνούς δικτύου της Endeavor 25 επιχειρηματίες, εκπροσωπώντας 16 εταιρείες από 11 χώρες. Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες, που πλέον είναι 1. 563 από 978 εταιρείες σε 30 χώρες, απολαμβάνουν μια σειρά συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών παγκόσμιου βεληνεκούς, προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους, έχουν πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο της Endeavor και σε επενδυτές. Με αυτόν τον τρόπο αναπτύσσονται περαιτέρω, δημιουργούν θέσεις εργασίας και γίνονται πρότυπα για άλλους. Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες έχουν δημιουργήσει περισσότερες από 650.000 θέσεις εργασίας διεθνώς και κατέγραψαν έσοδα πάνω από $10 δισ. το 2016.

Στο δίκτυο περιλαμβάνονται οι ελληνικές εταιρείες Hellas Direct, Papadimitriou, HotelBrain, Insurance Market, ERGON, Brainbox, Think Digital Group, Green Cola, Travelplanet24/Tripsta, blueground, FREZYDERM, Avocarrot, Sychem, Workable, CHB, Forky, ΚΟΝΒΑ και Yodiwo.

Διαβάστε ακόμη:

Ελληνική παραγωγή στην αιχμή της τεχνολογίας