H Wind κέρδισε τη δύσκολη μάχη με την κρίση

H Wind κέρδισε τη δύσκολη μάχη με την κρίση

Ο Νάσος Ζαρκαλής εξηγεί στο Fortune, που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», πως την οδηγεί στην νέα εποχή της κινητής.

Η κινητή τηλεφωνία χειμάζει έντονα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, αλλά ο επικεφαλής της Wind Eλλάς Nάσος Ζαρκαλής παραμένει αθεράπευτα αισιόδοξος. Ο ίδιος θεωρεί ότι τόσο η κινητή τηλεφωνία όσο και η οικονομία της χώρας γενικότερα έχουν αγγίξει τον «πάτο του βαρελιού» και ότι σύντομα θα υπάρξουν ενδείξεις ανάκαμψης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Wind (νούμερο 33 στη λίστα με τις 100 μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα), η κινητή τηλεφωνία θα εξέλθει «σοφότερη» από την κρίση και ήδη έχει εισέλθει σε μια νέα εποχή με συνεργασίες και «μοίρασμα δυνάμεων».

Διαβάστε ακόμη: Ο Έλληνας επενδυτής με τις υψηλές διασυνδέσεις

Ο Νάσος Ζαρκαλής προβλέπει ότι η διαδικασία της συγκέντρωσης στην τηλεπικοινωνιακή αγορά θα συνεχιστεί, ενώ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο δραστηριοποίησης της Wind Ελλάς στις υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης, όταν κι εφόσον η εταιρεία του ελέγξει μετοχικά τη Forthnet.

Διαβάστε τη συνέντευξη του CEO της Wind αποκλειστικά στο Fortune που κυκλοφορεί αύριο Σάββατο με την εφημερίδα «Παραπολιτικά».

*Συνέντευξη στον Βαγγέλη Μανδραβέλη