HORECA 2022: Το Πλαίσιο σας καλεί να γνωρίσετε πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε τεχνολογικά την επιχείρησή σας

HORECA 2022: Το Πλαίσιο σας καλεί να γνωρίσετε πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε τεχνολογικά την επιχείρησή σας
Το Πλαίσιο καλεί τους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά πώς μπορεί να αναβαθμιστεί τεχνολογικά η επιχείρησή τους με cutting edge Business τεχνολογία.

To Πλαίσιο, ο απόλυτος προορισμός Τεχνολογίας, θα βρίσκεται στη διοργάνωση HORECA 2022, που θα πραγματοποιηθεί στις 11-14 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo και αποτελεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό event στην Ελλάδα και κομβικό σημείο συνάντησης για όλους τους επαγγελματίες επισκέπτες με τις κορυφαίες προμηθευτικές επιχειρήσεις του κλάδου. Με το τεχνολογικά προηγμένο περίπτερο του, στο Hall 2 | D30, το Πλαίσιο, με πάνω από 48.000 εταιρικούς πελάτες του να ανήκουν στους κλάδους ξενοδοχείου, εστιατορίου και καφέ αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή του σε αυτούς και παρουσιάζει τις νέες μορφές επαγγελματικής εξυπηρέτησης που θα τους βοηθήσουν να εξελίξουν την επιχείρηση τους.

Στο περίπτερο του Πλαισίου στο Hall 2 | D30, οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να περιηγηθούν στην απόλυτη Business τεχνολογία, αλλά και στις έξυπνες λύσεις που παρέχει το Πλαίσιο για τις επιχειρήσεις. Συγκεκριμένα, ο επισκέπτης θα μπορεί να δει από κοντά όλα τα technology must-haves που μπορούν να κάνουν την διαφορά στην επιχείρηση του, αλλά και smart living προτάσεις που μπορούν να αναβαθμίσουν τη συνολική εμπειρία του χρήστη. Η εμπειρία του επισκέπτη στο περίπτερο του Πλαισίου ολοκληρώνεται με κλιματισμό υψηλής τεχνολογίας και συσκευές υγιεινής, αλλά και ψυχαγωγικές προβολές σε τηλεοράσεις με ενσωματωμένο hotel menu, με σκοπό να προσφέρουν στον επισκέπτη μια ευχάριστη εμπειρία περιήγησης με συνολικές προτάσεις τεχνολογίας που θα μπορέσουν να πάνε την επιχείρησή τους στο επόμενο επίπεδο.