Η αγορά – έκπληξη που μπαίνει το Πλαίσιο

Η αγορά – έκπληξη που μπαίνει το Πλαίσιο
Σκληραίνει ακόμη περισσότερο ο ανταγωνισμός με τις μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών.

Την είσοδό του στην αγορά των λευκών συσκευών εγκαινίασε το Πλαίσιο μέσα από το ηλεκτρονικό του κατάστημα, αλλά και από ορισμένα -για την ώρα- καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η είσοδος ενός ακόμη δυνατού «παίκτη» στη συγκεκριμένη αγορά αναμένεται να εντείνει ακόμη περισσότερο τον ανταγωνισμό στον χώρο μιας αγοράς η οποία αποτιμάται στα 500 εκατ. ευρώ.

Η έναρξη της νέας δραστηριότητας θα γίνει με τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στην Πέτρου Ράλλη, στου Ρέντη. Τα υπόλοιπα καταστήματα είναι σε Δάφνη, Αγ. Παρασκευή και Μεταμόρφωση στην Αττική, καθώς και το κατάστημα της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη.

Ήδη ωστόσο οι πωλήσεις λευκών συσκευών έχουν ξεκινήσει τα τελευταία 24ωρα μέσω της ιστοσελίδας plaisio.gr, που αναμένεται, σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας, να παίξει καταλυτικό ρόλο στις πωλήσεις έχοντας πανελλαδική κάλυψη. Για τις ανάγκες μάλιστα της νέας δραστηριότητας έγινε redesign της ιστοσελίδας με προσθήκη των νέων κατηγοριών προϊόντων («Η κουζίνα μου», «Φροντίδα σπιτιού», «Κλίμα σπιτιού», «Προσωπική περιποίηση»). Η ποικιλία των προϊόντων είναι μεγάλη από πλήθος κατασκευαστών.