Η Beat κλείνει προσωρινά τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Οδηγών

Η Beat κλείνει προσωρινά τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Οδηγών
Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Οδηγών θα παραμείνουν κλειστά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από αύριο Τρίτη 17 Μαρτίου και μέχρι νεοτέρας.

Η Beat κλείνει προσωρινά τα κέντρα εξυπηρέτησης οδηγών.

Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:

«Συμβαδίζοντας με τα μέτρα που λαμβάνονται σε όλη την Ευρώπη από το group μας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, αλλά και με τα μέτρα της κυβέρνησης σχετικά με τη λειτουργία των καταστημάτων, τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Οδηγών θα παραμείνουν κλειστά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από αύριο Τρίτη 17 Μαρτίου και μέχρι νεοτέρας.

Λαμβάνουμε αυτό το μέτρο για την προστασία τόσο των οδηγών όσο και των υπαλλήλων μας, στην κατεύθυνση της συνολικής προσπάθειας που κάνουμε όλοι αυτές τις μέρες.

Φυσικά, δε σε αφήνουμε μόνο εκεί έξω. Η εξυπηρέτηση οδηγών θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά εξ αποστάσεως (τηλεφωνικά, μέσω email και μέσω του app) για ό,τι χρειαστείς. Οι τηλεφωνικές μας γραμμές θα επανδρωθούν με περισσότερο προσωπικό για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σου.

Για οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με το Beat μας καλείς όπως πάντα στο 211 8008919 ή μας στέλνεις email στο help@thebeat.co .

Για την ασφάλεια όλων, παρακαλούμε κατά τις μετακινήσεις σου να τηρείς τις επίσημες οδηγίες του ΕΟΔΥ. Επιπλέον, αν έχεις συμπτώματα ίωσης, θα πρέπει να μην οδηγείς, να παραμείνεις στο σπίτι και να μας ενημερώσεις άμεσα.

Καλή δύναμη και υπομονή, ας μείνουμε όλοι ασφαλείς.

Η ομάδα του Beat».