Η Boeing σταματά να προμηθεύεται τιτάνιο από τη Ρωσία – Η Nissan αναστέλλει τη λειτουργία εργοστασίου της στην Αγία Πετρούπολη

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αναστολή της προμήθειας τιτανίου από τη Ρωσία ανακοίνωσε η Boeing – Η Nissan ανακοίνωσε ότι ανέστειλε τις εξαγωγές οχημάτων στη Ρωσία και ότι αναμένει «περαιτέρω προκλήσεις» να οδηγήσουν σε διακοπές και αναστολές της τοπικής παραγωγής της.

Η αμερικανική εταιρία παραγωγής αεροσκαφών Boeing Co ανακοίνωσε σήμερα ότι ανέστειλε την προμήθεια τιτανίου από τη Ρωσία.

“Τα αποθέματα μας, αλλά και οι διαφορετικοί προμηθευτές τιτανίου, μας εξασφαλίζουν αρκετές προμήθειες για την παραγωγή των αεροσκαφών και θα συνεχίσουμε να κάνουμε τα σωστά βήματα, ώστε να διασφαλιστεί η συνέχεια της παραγωγής μας, για μεγάλο χρονικό διάστημα” πρόσθεσε η εταιρία στην ανακοίνωσή της.

Η Nissan αναστέλλει τη λειτουργία του εργοστασίου της στην Αγία Πετρούπολη

Η Nissan Motor Co ανακοίνωσε σήμερα ότι θα αναστείλει τη λειτουργία του εργοστασίου της στην Αγία Πετρούπολη τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

Νωρίτερα, η Nissan ανακοίνωσε ότι ανέστειλε τις εξαγωγές οχημάτων στη Ρωσία και ότι αναμένει “περαιτέρω προκλήσεις” να οδηγήσουν σε διακοπές και αναστολές της τοπικής παραγωγής της.