Η Cardlink στο πλευρό της αλπινίστριας Βανέσας Αρχοντίδου για την υποστήριξη της πρωτοβουλίας Women For Climate

Η Cardlink στο πλευρό της αλπινίστριας Βανέσας Αρχοντίδου για την υποστήριξη της πρωτοβουλίας Women For Climate
Για την Cardlink, η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της κοινωνικής της υπευθυνότητας, οραματιζόμενη ένα βιώσιμο μέλλον στον τομέα των πληρωμών.

H Cardlink, μέλος της Wordline (Euronext:WLN), του ευρωπαϊκού ηγέτη στις υπηρεσίες πληρωμών, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της μακρόχρονης συνεργασίας της με τη Βανέσα Αρχοντίδου και τον οργανισμό A Woman Can Be, θα στηρίξει την πρωτοβουλία Women For Climate.

Αναλυτικότερα, η αλπινίστρια και Πρέσβειρα του Eυρωπαϊκού Συμφώνου για το κλίμα, Βανέσα Αρχοντίδου, σε συνεργασία με τη δημοσιογράφο Λέτα Γκαρέτσου, θα ταξιδέψουν στην Ανατολική Αφρική προκειμένου να συναντήσουν γυναίκες της περιοχής, ακτιβίστριες και τοπικούς οργανισμούς και να συμβάλλουν στη γυναικεία ενδυνάμωση και τις προσπάθειες για την προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης, ενώ θα επιχειρήσουν να ανέβουν στο όρος Κένυα, το δεύτερο ψηλότερο βουνό της Αφρικής (5.199 μ.).

Οι αποστολές αυτές αποτελούν κομμάτι της έρευνας του οργανισμού AWomanCanBe.org πάνω στον αντίκτυπο της κλιματικής κρίσης στις γυναίκες του κόσμου, η οποία θα παρουσιαστεί με σειρά ντοκιμαντέρ, με στόχο, μέσα από δυναμικές εικόνες, να παρακινήσουν για την ανάληψη δράσης και την προώθηση της βιωσιμότητας.

Για την Cardlink, η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της κοινωνικής της υπευθυνότητας, οραματιζόμενη ένα βιώσιμο μέλλον στον τομέα των πληρωμών. Παράλληλα, και σε επίπεδο ομίλου, η Worldline πρωτοπορεί με το πρόγραμμα περιβαλλοντικής υπευθυνότητας TRUST 2025 που περιλαμβάνει περιβαλλοντικές δεσμεύσεις σε όλες τις περιοχές της δραστηριότητάς της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βανέσα Αρχοντίδου δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Cardlink που βρίσκεται δίπλα μου και με υποστηρίζει στη νέα αυτή αποστολή. Ως πρέσβειρα η συνεισφορά μου έγκειται στο να ενισχυθεί η γνώση της κοινής γνώμης γύρω από τις περιβαντολλογικές αλλαγές και αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος της αποστολής στην Κένυα.  Επιπλέον, θα επισκεφτούμε και θα συζητήσουμε με τις τοπικές κοινωνίες για τα θέματα αυτά καθώς και για την ενδυνάμωση των γυναικών καθώς η γυναίκα είναι εκείνη που εκπαιδεύει τις επόμενες γενιές και περνάει το μήνυμα για περιβαντολλογικές αρχές.»

H Βιβή Χωριανοπούλου, Marketing & Product Director στη Cardlink, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνέχιση της συνεργασίας μας με τη Βανέσα Αρχοντίδου. Η συνεργασία μας ξεκίνησε πριν από χρόνια, όταν την στηρίξαμε στην κατάκτηση των 7 υψηλότερων κορυφών των ηπείρων της Γης και συνεχίζει σήμερα μέσα από την πρωτοβουλία Women For Climate, μία δράση που συμβάλει σημαντικά στην κλιματική ευαισθητοποίηση. Με μήνυμα ότι η κλιματική αλλαγή δεν είναι πλέον επιλογή αλλά επιτακτική ανάγκη, η Βανέσα ξεπερνά για ακόμα μία φορά τα όρια και μας καλεί όλους να συμβάλλουμε στην αειφόρο ανάπτυξη και τη γυναικεία ενδυνάμωση. Και η Cardlink θα σταθεί ξανά υπερήφανα στο πλευρό της.»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου, η Cardlink είχε τη χαρά να υποδεχθεί στα γραφεία της τη Βανέσα Αρχοντίδου. Κατά την επίσκεψή της προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ του οργανισμού A Woman Can Be για την Ανταρκτική ενώ ακολούθησε συζήτηση με τους εργαζομένους πάνω στο πάντα επίκαιρο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής και των μικρών ή μεγάλων δράσεων που μπορούμε να αναλάβουμε όλοι μας για την προώθηση της προστασίας του περιβάλλοντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: