Η Coffee Berry υπογράφει τη Χάρτα Διαφορετικότητας της ΕΕ για ελληνικές επιχειρήσεις

Η Coffee Berry υπογράφει τη Χάρτα Διαφορετικότητας της ΕΕ για ελληνικές επιχειρήσεις
Η εταιρεία Coffee Berry άνοιξε το πρώτο της κατάστημα το 2016 και μέχρι σήμερα μετράει πάνω από 230 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Αίγυπτο και Σαουδική Αραβία.

H Coffee Berry, που αποτελεί το πλέον ολοκληρωμένο Street-Café concept, εντάσσεται στο Δίκτυο του Diversity in the Workplace στον χώρο εργασίας υπογράφοντας τη Χάρτα Διαφορετικότητας, που αποτελεί δράση του οργανισμού Generation 2.0 for Rights, Equality & Diversity.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με σκοπό την προώθηση της διαφορετικότητας στις Ελληνικές επιχειρήσεις. Ως βασικές αρχές συμπεριλαμβάνει τον σεβασμό κάθε ξεχωριστής ταυτότητας ενός ατόμου και κάθε πιθανής συνύπαρξης πολλαπλών ταυτοτήτων, καθώς και την έμπρακτη προώθηση της μη διάκρισης και των ίσων ευκαιριών στον εργασιακό χώρο.

Με την υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας, η Coffee Berry αγκαλιάζει τη συμπερίληψη και γίνεται μέλος ενός ισχυρού δικτύου και έχει τη δυνατότητα να ανταλλάξει καλές πρακτικές, και να συζητήσει για τις προκλήσεις στον ευαίσθητο αυτό χώρο. «Στην Coffee Berry μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα να εφαρμόζεται η αρχή των ίσων ευκαιριών και ίσης διαχείρισης. Γι’ αυτό προάγουμε πρακτικές που ταυτίζονται με τη συμπερίληψη σε ό,τι αφορά στην εταιρεία μας» δήλωσε με αφορμή την υπογραφή της Χάρτας, η HR Manager της Coffee Berry, κα Έλενα Παπουτσή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: