Η DECA έβαλε «πόδι» στην Odyssey Consultants Limited

Η DECA έβαλε «πόδι» στην Odyssey Consultants Limited
Photo: pixabay.com
Η συνεργασία στοχεύει στη σημαντική ανάπτυξη της Odyssey μέσω της επέκτασης των εργασιών της τόσο στις υφιστάμενες αλλά και σε νέες αγορές.

H DECA Investments ΑΕΔΟΕΕ (“Deca”), αποκλειστικός διαχειριστής του Diorama Investments II RAIF, S.C.A. ολοκλήρωσε τη δεύτερη επένδυση, αποκτώντας σημαντική μειοψηφική συμμετοχή στην εταιρεία Odyssey Consultants Limited.

H Odyssey, ιδρυτές της οποίας είναι οι κ.κ. Ελευθέριος Αντωνιάδης και Χρίστος Ονουφρίου που θα διατηρήσουν πλειοψηφική συμμετοχή και θα συνεχίσουν να διοικούν την εταιρεία, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, υπηρεσίες και προϊόντα Ασφάλειας Πληροφοριών και Διαχείρισης Κινδύνου, σε οργανισμούς ανεξαρτήτως μεγέθους, πολυπλοκότητας και τομέα δραστηριότητας. Η εταιρεία προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, έχοντας στο επίκεντρο της, την εσωτερικά αναπτυγμένη και διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα λογισμικού ClearSkies.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει ήδη εδραιώσει μια ισχυρή θέση στην Κυπριακή και Ελληνική αγορά εξυπηρετώντας συστημικούς οργανισμούς σε όλους το τομείς της οικονομίας, ενώ στοχεύει στην επέκταση της σε άλλες χώρες. Πέρα από τις κύριες αγορές της Κύπρου και της Ελλάδας, από το 2021 η Odyssey διατηρεί γραφεία στην Σαουδική Αραβία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η συνεργασία στοχεύει στη σημαντική ανάπτυξη της Odyssey μέσω της επέκτασης των εργασιών της τόσο στις υφιστάμενες αλλά και σε νέες αγορές, γεγονός που συνάδει απόλυτα με τη στρατηγική του Diorama II, να πραγματοποιεί επενδύσεις σε κερδοφόρες, δυναμικές και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις αλλά και της Odyssey, για συνέχιση της καινοτόμου πορείας και εδραίωσής της στην παγκόσμια αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: