Οι δέκα πλουσιότεροι άνθρωποι κάτω των 35 ετών

Οι δέκα πλουσιότεροι άνθρωποι κάτω των 35 ετών

Το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού κατάφερε να αυξήσει τον πλούτο του και το 2015.

Η λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου ηλικίας κάτω των 35 ετών είναι αποκαλυπτική: η τεχνολογία ανταμείβει όσους δραστηριοποιούνται και καινοτομούν σε αυτή. Τη μερίδα του λέοντος στη λίστα κατέχουν οι άντρες επιχειρηματίες, καθώς μόνο η Elizabeth Holmes της Theranos με περιουσία 4,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων κατάφερε να μπει σε αυτή.

Σε ό,τι αφορά στην κορυφή της λίστας, εκεί συναντάμε μία πολύ γνώριμη φυσιογνωμία: τον ιδρυτή και CEO του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, με περιουσία 41,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ακολουθούν, ο Dustin Moskovitz της Asana με 9,3 δισεκατομμύρια δολάρια, ο Yang Huiyan της Country Garden Holdings με 5,9 δισεκατομμύρια δολάρια και ο Eduardo Saverin της 99 με 5,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο Scott Duncan της Enterprise Product Partners με 5 δισεκατομμύρια δολάρια, στην έκτη θέση η Elizabeth Holmes, στην έβδομη ο Nathan Blecharczyk της Airbnb με 3 δισεκατομμύρια δολάρια και στην όγδοη ο Brian Chesky επίσης της Airbnb με 3 δισεκατομμύρια.

Την δεκάδα κλείνουν ο Joe Gebbia της Airbnb και ο Thomas Persson της Hennes & Mauritz με 3 και 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια αντίστοιχα.