Η ελληνική Fereikos-Helix νέο μέλος του διεθνούς δικτύου Endeavor

Η ελληνική Fereikos-Helix νέο μέλος του διεθνούς δικτύου Endeavor

Σημαντική επιτυχία για τη δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία εκτροφής σαλιγκαριών.

Μετά από μια εξαιρετικά αυστηρή διαδικασία επιλογής, και αφού εξετάστηκαν χιλιάδες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, το δίκτυο Endeavor -που έχει σκοπό την καθοδήγηση και ενίσχυση των καλύτερων νέων επιχειρηματιών παγκοσμίως- ξεχώρισε τις 17 καλύτερες και πιο ελπιδοφόρες εταιρείες με τις καλύτερες προοπτικές ανάπτυξης. Ανάμεσά τους και μία ελληνική.

H Fereikos-Helix δραστηριοποιείται στην εκτροφή και τυποποίηση σαλιγκαριών τα οποία διαθέτει σε πελάτες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Συνεργάζεται με 175 ανεξάρτητους εκτροφείς στους οποίους παρέχει τεχνογνωσία με στόχο την παραγωγή υψηλής ποιότητας, οργανικά παραγόμενων προϊόντων όλο το χρόνο – σε έναν τομέα όπου η σταθερή ποιότητα ήταν πάντα το ζητούμενο.

H Φερέοικος Γεύσεις ιδρύθηκε το 2007 από τις Μαρία και Πέννυ Βλάχου. Το 70% της παραγωγής της εξάγεται, ενώ το 2013 οι εξαγωγές θα αποτελούν το 80% του κύκλου εργασιών. Η ανακοίνωση της ένταξής της στο παγκόσμιο δίκτυο Endeavor έγινε στο πλαίσιο της 49ης συνάντησης της Επιτροπής Επιλογής, στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής.

Το ελληνικό γραφείο της Endeavor δραστηριοποιείται στην Αθήνα από το 2012 και συνεργάζεται με πέντε εταιρείες: Daily Secret, Out There Media, Obrela Security, Παπαδημητρίου ΑΒΕΤ και Hellas Direct. Σε αυτό συμμετέχουν -είτε ως μέλη της διοίκησης είτε ως μέντορες- πάνω από 50 επιχειρηματίες, κορυφαίοι στον τομέα τους, πρόθυμοι να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να παράσχουν συμβουλές.

Διαβάστε την ελληνική λίστα «40 under 40»