Η ελληνική Persado στην λίστα με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Αμερικής!

Η ελληνική Persado στην λίστα με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Αμερικής!
Photo:

Με αύξηση πωλήσεων της τάξης του 9389.8% την τελευταία τριετία μπήκε στη λίστα του INC.

Στη θέση 16 ανάμεσα σε 35 εταιρείες της ετήσιας λίστας του περιοδικού INC με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ιδιωτικές εταιρίες στην Αμερική βρίσκεται η ελληνική Persado.

Πρόκειται για μια λίστα με ανεξάρτητες μικρού και μεσαίου μεγέθους εταιρείες από την οποία έχουν περάσει εταιρείες όπως η Microsoft, Pandora, Timberland, LinkedIn, Yelp, Zillow στα πρώτα τους στάδια.

«Το να είμαστε σε αυτή τη λίστα είναι ένα σημαντικό κατόρθωμα» ανέφερε ο CEO και συνιδρυτής της Persado, Αλέξης Βρατσκίδης.

«Πιστοποιεί όχι μόνο τη μεγάλη ανάπτυξη που έχουμε αλλά και τιμά την τεχνολογία μας, τους πελάτες μας και την εξαιρετική μας ομάδας. Αποβλέπουμε σε ένα πιο λαμπρό μέλλον».

Μέσα από περίπου 4.000 καµπάνιες και 40 δισεκατοµµύρια εντυπώσεις (impressions) από το διάστηµα της παρουσίας της εντός της Upstream µέχρι σήµερα, η Persado έχτισε µια πολύ µεγάλη βάση δεδοµένων και γλωσσικών εκφράσεων µε πάνω από ένα εκατ. τιµές, οι οποίες είναι κατηγοριοποιηµένες κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει µε τα συναισθήµατα και έχουν αξιολογηθεί όσον αφορά την αποτελεσµατικότητά τους σε διάφορες καµπάνιες για χώρες και γλώσσες όλου του κόσµου.

 

Η τεχνολογία της Persado αξιοποιείται σε πολλά ψηφιακά κανάλια όπως το email (τόσο το θέµα του όσο και το κείµενο), οι σελίδες προορισµού (landing pages) σε έκδοση σταθερού υπολογιστή, τα push notifications στα κινητά, ενώ πιο πρόσφατα άρχισε να δουλεύει µε τα µπάνερ απεικονίσεων (display banners) και το Facebook. Οικονοµικές υπηρεσίες, Τηλεπικοινωνίες, Εµπόριο, Ταξίδια και Διαµονή είναι οι κλάδοι από τους οποίους προέρχονται οι περισσότεροι πελάτες της Persado, καθώς αποτελούν ορισµένες από τις βιοµηχανίες που επενδύουν περισσότερα χρήµατα στο ψηφιακό µάρκετινγκ. Και όσον αφορά τα αποτελέσµατα που βλέπουν από τη χρήση της τεχνολογίας της Persado, αυτά είναι εντυπωσιακά. Με βάση δηµοσιευµένα στοιχεία της εταιρείας (Απρίλιος 2016), οι καµπάνιες µάρκετινγκ στις οποίες χρησιµοποιήθηκε η τεχνολογία της Persado παρουσίασαν αύξηση 49,5% κατά µέσο όρο των πωλήσεων, βελτίωση κατά 68,4% του click-through rate και ένα δισ. δολάρια επιπλέον έσοδα αθροιστικά για τους πελάτες της. Γι’ αυτές, µάλιστα, τις επιδόσεις βραβεύτηκε µε το Βραβείο Καινοτοµίας για Ψηφιακές Τεχνολογίες της Αµερικανικής Ένωσης Direct Marketing (DMA).

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη του Αλέξη Βρατσκίδη στο τελευταίο τεύχος του FortuneGreece