Η Endless EC στηρίζει τον εξοπλισμό σχολείων στην Ελλάδα με νέα σύγχρονα πολυμέσα

Η Endless EC στηρίζει τον εξοπλισμό σχολείων στην Ελλάδα με νέα σύγχρονα πολυμέσα
Η Endless EC εξόπλισε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Καρλοβασίου στη Σάμο με ολοκαίνουριο διαδραστικό πίνακα, projector και υπολογιστή.

Η Endless EC, μέσα από τη συνέργια της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η οποία στηρίζει τον εξοπλισμό σχολείων στην Ελλάδα με νέα σύγχρονα πολυμέσα, φρόντισε για τις ανάγκες του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέου Καρλοβασίου στη Σάμο. Με την κάλυψη του συνολικού κόστους αγοράς, η εταιρεία εξόπλισε το σχολείο με ολοκαίνουριο διαδραστικό πίνακα, projector και υπολογιστή, προσφέροντας με αυτή τη δράση στους μαθητές τη δυνατότητα πρόσβασης σε σύγχρονο εξοπλισμό και διδακτικές πρακτικές. Ακόμα, η Εταιρεία πρόσφερε στο σχολείο 1 παλέτα με χαρτικά και χλωροκαθαριστικά του brand Endless, για τις ανάγκες των χώρων του.

Με αφορμή τη δράση αυτή στο νησί της Σάμου, η Endless EC πρόσφερε μια ακόμα παλέτα καθαριστικών και χαρτικών προϊόντων στο Δημοτικό Σχολείο Βαθέος, για την υποστήριξη των λειτουργιών του.

Σχετικά με την Endess EC

Η Endless EC  είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στην επεξεργασία προϊόντων χάρτου “Tissue”, την παραγωγή υγρών απορρυπαντικών καθώς και την εμπορεία ειδών προσωπικής υγιεινής και συναφών ειδών. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες του κλάδου Χαρτιού – Απορρυπαντικού και βρίσκεται στη λίστα των μεγαλύτερων εταιρειών της Ελλάδας, με βάση τη λίστα της ICAP, απασχολώντας 250 άτομα προσωπικό. Η εταιρία αποτελεί Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, μιας Κοινότητας αμιγώς ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων που διατηρούν την Έδρα, την Παραγωγή και την Ιδιοκτησία τους στην Ελλάδα.