Η εταιρεία που απειλεί την Victoria’s Secret

Η εταιρεία που απειλεί την Victoria’s Secret

Η ThirdLove κάνει την αγορά σουτιέν ακόμα πιο εύκολη.

Η αναζήτηση του σωστού σουτιέν μόλις έγινε λίγο πιο εύκολη. Αντί να πρέπει να περιμένετε στις ουρές των δοκιμαστηρίων της Victoria’s Secret, μια νέα εταιρεία απ’ τη Σίλικον Βάλεϊ που επιτρέπει να ψωνίζουν και να δοκιμάζουν τα εσώρουχα απ’ το σπίτι τους.

Η ThirdLove χρησιμοποιεί μια εφαρμογή για κινητά που μετρά το μέγεθος το στήθους των γυναικών, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν ένα κατάστημα, ώστε να βρουν το σωστό νούμερο σουτιέν. Η εφαρμογή απαιτεί από εσάς να ποζάρετε με το σουτιέν σας και ένα φανελάκι και να βγάλετε αρκετές φωτογραφίες μπροστά από έναν καθρέφτη.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την υποβολή των φωτογραφιών η εφαρμογή του ThirdLove σας ενημερώνει για το μέγεθός σας και σας δείχνει όλα τα διαθέσιμα σουτιέν που σας ταιριάζουν. Όλοι οι στηθόδεσμοι που πωλούνται μέσω της υπηρεσίας κατασκευάζονται και σχεδιάστηκαν από την ThirdLove.

Αυτό που κάνει την ThirdLove να διαφέρει απ’ την Victoria’s Secret είναι το γεγονός πως προσφέρει και μισά μεγέθη, πράγμα που επιτρέπει μια ακόμα καλύτερη εφαρμογή. Τα half-sized μεγέθη αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το ένα τρίτο όλων των σουτιέν που πωλούνται σε μεγέθη Α-Ε, λέει η Heidi Ζακ , η οποία συν – ίδρυσε την εταιρεία με το σύζυγό της Dave Spector.

Κατά μέσο όρο, μια γυναίκα αγοράζει καινούργιο σουτιέν μια φορά το χρόνο, αλλά ο μέσος πελάτης της ThirdLove αγοράζει δεύτερο σουτιέν μέσα σε 45 ημέρες.

Την Τρίτη, η ThirdLove ανακοίνωσε ότι συγκέντρωσε το ποσό των 8 εκατ. Δολαρίων σε γύρο χρηματοδότησης που έτρεξε η New Enterprise Associates, με συμμετοχή στελεχών απ’ τις λιανικές πώλησεις , συμπεριλαμβανομένων των Laurie Ann Goldman , πρώην διευθύνων σύμβουλο της Spanx, Lori Greeley πρώην διευθύνων σύμβουλος των καταστημάτων της Victoria’s Secret, John Hamlin πρόεδρο της REI και Barry Sternlicht ιδρυτή της Starwood Hotels. Με το ποσό αυτό η εταιρεία έχει συγκεντρώσει συνολικά 13 εκατομμύρια.

Εκτός από την πώληση σουτιέν μέσω της εφαρμογής και του ηλεκτρονικού κατάστημα της, η ThirdLove έχει συνεργασία με την αλυσίδα Bloomingdales.

Η Victoria’s Secret δεν είναι, όμως, ένας εύκολος αντίπαλος. Τα έσοδα της εταιρείας το 2015 ανήλθαν σε 7,6 δις. δολάρια, από τα 7,2 δισεκατομμύρια το 2014 και έχει ένα τεράστιο budget για το μάρκετινγκ, καταστήματα παντού και online παρουσία. Αντίθετα, η ThirdLove αρνήθηκε να αποκαλύψει τα έσοδά της, αλλά δήλωσε αύξηση τάξεως του 400% .

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ιδρυτές της εταιρείας ξεκαθαρίζουν πως οι φωτογραφίες διαγράφονται αμέσως απ’ το σύστημα, ώστε κανενάς πελάτης να μην ανησυχεί για τα προσωπικά του δεδομένα.