Οι κρατήσεις για το θεματικό πάρκο Star Wars στη Disneyland εξαντλούνται πριν καν ανοίξει

Οι κρατήσεις για το θεματικό πάρκο Star Wars στη Disneyland εξαντλούνται πριν καν ανοίξει
Παράλληλα, η Disney καταβάλει προσπάθειες να διαχειριστεί τις πωλήσεις εισιτηρίων στη μαύρη αγορά και τα υπέρογκα πλήθη που θα εμφανιστούν στο εν λόγω πάρκο.

Τα τρία ξενοδοχεία της Walt Disney στη Disneyland έχουν ήδη αρχίσει να ξεπουλάνε, με μόνο τα δωμάτια που κοστίζουν 763 δολάρια τη βραδιά να έχουν απομείνει για τις 31 Μαΐου, ημέρα ανοίγματος του θεματικού πάρκου Star Wars.

Σε μια πρωτοτυπία για τα πάρκα της Disney, η εταιρεία ζητά προκρατήσεις για να μπει κανείς στο πάρκο «Star Wars: Galaxy’s Edge» από την ημέρα ανοίγματος του πάρκου μέχρι τις 23 Ιουνίου. Όσοι διαμένουν στα ξενοδοχεία της εταιρείας στο Αναχάιμ στην Καλιφόρνια, θα έχουν σίγουρη την είσοδό τους στο πάρκο για μια προεπιλεγμένη ώρα. Η Disneyland.com θα ξεκινήσει να λαμβάνει τις προκρατήσεις για τους επισκέπτες που δεν διαμένουν σε ξενοδοχεία στις 2 Μαΐου.

Η Disney σχεδιάζει να ανοίξει θεματικά πάρκα Star Wars, τόσο στο Ορλάντο όσο και στο original πάρκο Disneyland. Τα εν λόγω θεματικά πάρκα περιλαμβάνουν μια βόλτα με το διαστημόπλοιο Millennium Falcon και την ευκαιρία να γευτείτε τα εδέσματα του σύμπαντος του Star Wars, όπως το γαλάζιο γάλα Bantha που σερβίρεται στο Oga’s Cantina.

Η Disney λαμβάνει κάποια προληπτικά μέτρα για να αποτρέψει την πώληση των εισιτηρίων στη μαύρη αγορά. Οι κρατήσεις θα είναι άκυρες αν μεταβιβαστούν ή πωληθούν σε τρίτους, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας. Οι επισκέπτες άνω των 18 ετών θα πρέπει να εμφανίσουν ταυτότητα που θα ταιριάζει με το όνομα της κράτησης. Η εταιρεία λαμβάνει κάποια προληπτικά μέτρα για να διαχειριστεί το πλήθος. Ένα φυλλάδιο πληροφοριών που παρείχε η Disney αναφέρει ότι οι επισκέπτες που περιμένουν σε ουρές θα έχουν πρόσβαση σε σνακ, τουαλέτες και αλληλεπιδράσεις με το καστ, ενώ περιμένουν. Η εταιρεία πρόσθεσε νέες εγκαταστάσεις για στάθμευση με 7.500 θέσεις, διευρυμένα πεζοδρόμια και χαμηλωμένα κράσπεδα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι επιπλέον επισκέπτες.

Δείτε ακόμη: Tο πρώτο θεματικό πάρκο Star Wars είναι γεγονός και ανοίγει σύντομα τις πόρτες του (Βίντεο)