Η L’artigiano προσφέρει 1.500 προστατευτικές μάσκες και 50.000 χειρουργικά γάντια στο «Σωτηρία»

Η L’artigiano προσφέρει 1.500 προστατευτικές μάσκες και 50.000 χειρουργικά γάντια στο «Σωτηρία»
Γιατροί, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς και βοηθητικό προσωπικό στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Κορίνθου φορούν εν ώρα εργασίας, μάσκες μίας χρήσης για την προστασία τους από τον κορονοϊό, Κυριακή 05 Απριλίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η L'artigiano προσφέρει και θα συνεχίσει να προσφέρει ουσιαστικά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας με τα μέσα που διαθέτει, εν μέσω της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα, τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου «Η Σωτηρία», που πρωτοστατεί στην αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19, στηρίζει η L’artigiano.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συμβολή των γιατρών και νοσηλευτών του νοσοκομείου «Η Σωτηρία», που ανταπεξέρχεται αποτελεσματικά στις υγειονομικές ανάγκες των πολιτών της χώρας, η L’artigiano διαθέτει 1.500 μάσκες προσώπου αυξημένης προστασίας και 50.000 χειρουργικά γάντια, καλύπτοντας ορισμένες από τις άμεσες ανάγκες τους.

Η L’artigiano προσφέρει και θα συνεχίσει να προσφέρει ουσιαστικά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας με τα μέσα που διαθέτει, εν μέσω της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα, τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.