Η μυστική συνάντηση Λεβέντη – Σαμαρά

Η μυστική συνάντηση Λεβέντη – Σαμαρά

Τι πρότεινε ο πρώην πρωθυπουργός στον πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Στην αποκάλυψη ότι είχε συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, προχώρησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρωών Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ. Μάλιστα όπως είπε ο Σαμαράς του πρότεινε να συζητήσουν τις προτάσεις της Ένωσης Κεντρώων σε διήμερο στην Πύλο.

Κατ’ άλλα επανέλαβε την άποψη του για την αναγκαιότητα οικουμενικής κυβέρνησης  με τεχνοκράτες . «Οι δανειστές θέλουν οικουμενική όχι για να μας υποτάξουν αλλά για να αλλάξει η εικόνα της χώρας και να γίνουν οι μεταρρυθμίσεις» υποστήριξε.

Ο κ. Λεβέντης χαρακτήρισε ξανά κυβέρνηση αγγαρείας την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς οι υπουργοί δηλώνουν συνέχεια εκβιαζόμενοι για να μην προχωρούν το κυβερνητικό έργο.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ με θέλει ως τσόντα τύπου Καμμένου, ενώ εγώ θέλω ο Τσίπρας να παραδώσει την εξουσία και να γίνει οικουμενική με συμμετοχή και της ΝΔ» υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο κ Λεβέντης δήλωσε ότι η υπογραφή Τσίπρα στο μνημόνιο μας οδηγεί στην κόλαση και ότι ο πρωθυπουργός παρουσιάζεται να διαπραγματεύεται ενώ παραδίδεται αμαχητί. Πρότεινε μάλιστα μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα να επισκεφτούν μαζί την Άνγκελα Μέρκελ.