Η «μονομαχία» Ζούκερμπεργκ με τον πρώην γείτονά του γίνεται ακόμη πιο περίεργη

Η «μονομαχία» Ζούκερμπεργκ με τον πρώην γείτονά του γίνεται ακόμη πιο περίεργη

Δικαστήριο της Καλιφόρνια απέρριψε το αίτημα του συνιδρυτή του Facebook για απαλλαγή του από τις κατηγορίες για απάτη.

Μια ακόμη τροπή φέρεται να λαμβάνει μια απίθανη ιστορία που αφορά τον δισεκατομμυριούχο Μαρκ Ζούκερμπεργκ και τον μεσίτη Μιρτσέα Βοσκεριτσιάν, ο οποίος ισχυρίζεται ότι εξαπατήθηκε επειδή δεν απέκτησε τελικά την πρόσβαση στα μεγάλα ονόματα της Σίλικον Βάλεϊ που του είχε υποσχεθεί ο συνιδρυτής του Facebook.

Ο μεσίτης κατηγορεί τον Ζούκερμπεργκ για εξαπάτηση μετά την πώληση έκτασης για την επέκταση της έπαυλης του, επειδή όπως είχε γίνει τότε γνωστό ο CEO του Facebook ήθελε περισσότερη… ησυχία γύρω από το σπίτι του.

Σε συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες, ο Βοσκεριτσιάν ισχυρίζεται ότι δέχτηκε να κάνει έκπτωση στην τιμή της έκτασης με αντάλλαγμα να έρθει με τη βοήθεια του Ζούκερμπεργκ σε επαφή και με άλλους ισχυρούς παράγοντες της Σίλικον Βάλεϊ και να καταφέρει να αποκτήσει πολύτιμες γνωριμίες για τον ίδιο και την επιχείρησή του.

Τελικά, όπως λέει ο Βοσκεριτσιάν, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Για αυτό και αποφάσισε να πάει την υπόθεση δικαστικά.

Το ποσό τη πώλησης της συγκεκριμένης έκτασης έφτασε το 1,7 εκατ. δολάρια.

Το αίτημα των δικηγόρων του Ζούκερμπεργκ για απόρριψη των κατηγοριών για εξαπάτηση δεν έγινε δεκτό, και ο CEO τους διασημότερου μέσου κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο θα περιμένει κι άλλο έως ότου τελεσιδικήσει η υπόθεση.