Η νέα γεύση παγωτού της Ben & Jerry’s στη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο λόγος που βρίσκεται πίσω από την κίνηση αυτή, είναι η άσκηση πίεσης στην κυβέρνηση της Αυστραλίας για την απομάκρυνση από τα ορυκτά καύσιμα.

H κορυφαία εταιρεία παγωτών Ben & Jerry’s μάχεται δυναμικά ενάντια στην κλιματική αλλαγή. Προωθεί, μάλιστα, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με τον πιο ωραίο τρόπο: Μία limited-edition γεύση, την «Unfugde our Future». Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο λόγος που βρίσκεται πίσω από την κίνηση αυτή, είναι η άσκηση πίεσης στην κυβέρνηση της Αυστραλίας για την απομάκρυνση από τα ορυκτά καύσιμα.

To Unfudge our Future είναι vegan και κυκλοφορεί σε ειδική συσκευασία. Το έχουν ήδη λάβει ο Πρωθυπουργός Scott Morrison, o Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Angus Taylor και ο αρχηγός του Φιλελεύθερου Κόμματος Josh Frydenberg. Μαζί της, έφτασε στα χέρια τους επιστολή που έγραφε «Αφήστε τα ορυκτά καύσιμα στο παρελθόν κι επενδύστε σε μία δίκαιη μετάβαση σε 100% ανανεώσιμες πηγές».

«Η κυβέρνηση παίρνει σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν όχι μόνο τη χώρα, αλλά ολόκληρο τον πλανήτη στα επόμενα χρόνια. Έχουμε την ευκαιρία για ολική επαναφορά στην οικονομία με λύσεις που θα φέρουν ένα πιο καθαρό, ανθεκτικό και δίκαιο μέλλον και ζητάμε από τους πελάτες μας να μας στηρίξουν και να πιέσουν τους ηγέτες μας, αγοράζοντας το Unudge our Future και μέσω του online εργαλείου στο benandjerry.com.au/climate», δήλωσε ο Διευθυντής Marketing της Ben & Jerry’s, Bert Naber.

Η λαχταριστή αυτή νέα γεύση είναι ο συνδυασμός vegan σοκολάτας και φυστικοβούτυρου με brownies και ζύμη για μπισκότα, ενώ οι συσκευασίες θα ζυγίζουν 350 γραμμάρια.