Η People for Business ανάμεσα στα Best Place To Work For Women

Η People for Business ανάμεσα στα Best Place To Work For Women
Για 2η συνεχή χρονιά η People for Business διακρίνεται για την εταιρική της κουλτούρα.

Μεγάλη αναγνώριση για την People for Business, μέλος του Ομίλου We R αποτελεί η διάκριση, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ως BEST PLACE TO WORK FOR WOMEN.

Η διάκριση αυτή αποτελεί το επιστέγασμα των συνεχών προσπαθειών της εταιρείας για τη δημιουργία ενός άρτιου εργασιακού περιβάλλοντος στο πλαίσιο των ίσων ευκαιριών εξέλιξης και αποτελεσματικότητας.

Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων,  η CΕO του Ομίλου We R, κ. Ρεβέκκα Πιτσίκα, η διάκριση αυτή  – και μάλιστα για 2η συνεχή χρονιά – είναι εξαιρετικά σημαντική γιατί αποδεικνύει έμπρακτα ότι οι εργαζόμενοι της εταιρείας καθώς και του ομίλου συνολικά εξελίσσονται με βάση την απόδοση, τις δεξιότητες, το πάθος και την αφοσίωσή τους, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας ή οικογενειακής κατάστασης.

Ολόκληρη η δήλωση της κ.Ρεβέκκας Πιτσίκα έχει ως εξής:

«Στην People for Business- αλλά και σε όλο τον όμιλο της WeR- ακολουθούμε μια και μόνο πρακτική- και είναι αυτή των μηδενικών διακρίσεων. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι δεν εφαρμόζουμε κάποια συγκεκριμένη πολιτική περί διαφορετικότητας ή ενίσχυσης των γυναικών ή άλλων «ομάδων». Όλοι οι εργαζόμενοί μας εξελίσσονται με βάση την απόδοσή τους – ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας ή οικογενειακής κατάστασης. Η αξιολόγηση κάθε εργαζόμενου βασίζεται στην αφοσίωση, την δέσμευση, την συμβολή τους στην επίτευξη των στόχων και στην υλοποίηση του οράματος της εταιρείας. Με κεντρικό άξονα την εταιρική μας κουλτούρα του αλληλοσεβασμού, της κατανόησης, της αποδοχής. Στην People for Business, αλλά και ευρύτερα στην We R, δεν εστιάζουμε σε πολιτικές περί διαφορετικότητας – γιατί για εμάς πολύ απλά, η διαφορετικότητα είναι το δεδομένο, το αυτονόητο και εκείνο το στοιχεία της κουλτούρας που προσθέτει αξία στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: