Η Porsche και φέτος χορηγός στον αγώνα της Άνδρου

Η Porsche και φέτος χορηγός στον αγώνα της Άνδρου
Photo: pixabay.com
Πολυτέλεια, ανδρεναλίνη και καινοτομία συναντήθηκαν στον πιο εμβληματικό αγώνα ιστιοπλοϊας με την παρουσίαση της νέας Porsche Cayenne στη Χώρα της Άνδρου.

Η Porsche, που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τον όμιλο Μοτοδυναμική, στήριξε για δεύτερη φορά το θεσμό του 56ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Άνδρου «Ιωάννης Β. Γουλανδρής», το δυσκολότερο αγώνα ιστιοπλοΐας στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας ότι το να επιτυγχάνεις επιδόσεις με πάθος και επιμονή σε δύσκολες συνθήκες είναι αυτό που σε ξεχωρίζει και σε κατατάσσει στους ηγέτες. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, η εμβληματική εταιρία στήριξε το σκάφος “Black Jack”.

Ο Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Άνδρου «Ιωάννης Β. Γουλανδρής» έχει χαρακτηριστεί από την ιστιοπλοϊκή κοινότητα ως «the toughest race», διότι οι ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου απαιτούν άριστες ιστιοπλοϊκές γνώσεις. Ο αγώνας με πρωτεργάτη την Ιωάννη Β. Γουλανδρή, διεξήχθη για πρώτη χρονιά το 1967. Διοργανωτές του «56ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Άνδρου «Ιωάννης Β. Γουλανδρής» είναι ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου (ΝΟΑ) και ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος (ΝΟΕ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλαίσιο των εορτασμών της Ρεγκάτας της Άνδρου, η Porsche παρουσίασε το νέο Cayenne, επισημαίνοντας την πρώτη πανελλαδική εμφάνιση του μοντέλου. Η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανική εταιρία, που φέτος γιορτάζει τα 75 χρόνια της, αναδεικνύει την έννοια του πολυτελούς και τη συνύπαρξή του με την περιπέτεια και την προκλητική φύση του αγώνα. Η νέα Cayenne ενσωματώνει την κομψότητα και την απόδοση σε ένα αυτοκίνητο που ανταποκρίνεται στον τρόπο ζωής των απαιτητικών οδηγών, προσφέροντας άνεση και πρακτικότητα σε κάθε τους ταξίδι.

Η συνεργασία της Porsche με τον 56ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Άνδρου “Ιωάννης Β. Γουλανδρής” αποτελεί φυσικό βήμα για μια μάρκα που αντιπροσωπεύει την απόλυτη αφοσίωση στην ποιότητα, την απόδοση και την πρόκληση. Ο αγώνας στην πανέμορφη Άνδρο απαιτεί από τους συμμετέχοντες το απόλυτο αίσθημα της προκλητικής φύσης – και ακριβώς αυτή η πνευματική αντίσταση, ο αγώνας για την κατάκτηση των δυσκολιών, αντικατοπτρίζει το πνεύμα της Porsche. Στηρίζοντας το θεσμό αυτό, η Porsche δείχνει τη συμπόρευσή της με αυτήν την προκλητική φιλοσοφία και τη δέσμευσή της στην προώθηση του αθλητισμού και της αδρεναλίνης, ακριβώς όπως κάνει και με τα αυτοκίνητά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: