Η πρόταση της Turkish Airlines να καταστήσει την Ελλάδα ως έναν τουριστικό προορισμό 365 ημερών

Η πρόταση της Turkish Airlines να καταστήσει την Ελλάδα ως έναν τουριστικό προορισμό 365 ημερών

Η αεροπορική εταιρεία φέρνει σε επαφή κορυφαίους τουριστικούς παράγοντες της Ασίας και της Αμερικής με τοπικούς φορείς.

 

Πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της ανάπτυξης της Ελλάδας σ’ έναν τουριστικό προορισμό για όλο τον χρόνο, αναλαμβάνει η Turkish Airlines.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Turkish Airlines, η εταιρεία μετέφερε στην Αθήνα, μέσω της Κωνσταντινούπολης, 22 κορυφαίους ταξιδιωτικούς πράκτορες και επαγγελματίες του τουρισμού από τις βασικές ασιατικές αγορές, όπως η Κίνα, η Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, και η Ιαπωνία αλλά και από την Αμερική για ένα επίσημο 4ήμερο fam trip, υπό τη διοργάνωση του Argo Travel Group.

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες παρακολούθησαν αρχικά το 6ο Business Travel Professional Forum το οποίο διοργάνωσε η SWOT και αργότερα είχαν την ευκαιρία να βιώσουν μια πρωτότυπη εμπειρία στους δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς όπως την Αθήνα, τη Σαντορίνη και το Ναύπλιο.

Ο γενικός διευθυντής της Turkish Airlines στην Αθήνα, Alp Yavuzeser, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Σαντορίνης, Νικόλαο Ζόρζο όπου και συμφώνησαν να ενισχύσουν περαιτέρω τους δεσμούς μεταξύ της Turkish Airlines και του νησιού της Σαντορίνης.

“Προσπαθούμε συνεχώς να αναζητούμε προορισμούς που θα μπορούσαν να αποτελέσουν μέρος συνδυαστικών λύσεων για ταξιδιώτες από την Ασία και την Αμερική, οι οποίοι τείνουν να επισκέπτονται περισσότερα από ένα μέρη όταν ταξιδεύουν στην Ευρώπη. Ο συνδυασμός ελληνικών και τούρκικων προορισμών για αυτούς τους ταξιδιώτες θα αναπτύξει περαιτέρω τον τουρισμό τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Τουρκία και θα οδηγήσει σε επέκταση των τουριστικών περιόδων και στις δύο χώρες” δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Turkish Airlines.