ΣΕΒ: Στο επίκεντρο του γεν. συμβουλίου οι προτεραιότητες της επιχειρηματικής κοινότητας για την ΕΕ μετά τις εκλογές

ΣΕΒ: Στο επίκεντρο του γεν. συμβουλίου οι προτεραιότητες της επιχειρηματικής κοινότητας για την ΕΕ μετά τις εκλογές
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η συνεδρίαση του γενικού συμβουλίου έγινε με τη συμμετοχή υποψηφίων ευρωβουλευτών.

Ειδική συνεδρίαση του γενικού συμβουλίου του ΣΕΒ με αφορμή τις επικείμενες ευρωεκλογές πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία του συνδέσμου.

Στη συνεδρίαση παρουσιάστηκαν οι προτεραιότητες της επιχειρηματικής κοινότητας για την Ευρώπη την επόμενη περίοδο. Συμμετείχαν, ο Δημήτρης Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ), η Μαρία Σπυράκη (ΝΔ), o Παναγιώτης Ιωακειμίδης (ΚΙΝΑΛ) και ο Παντελής Αβραμίδης (Το Ποτάμι).

Στην ομιλία του, ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Θεόδωρος Φέσσας, αφού τόνισε ότι «στον ΣΕΒ πιστεύουμε πως οι κρίσιμες διεργασίες και αποφάσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο θα απαιτήσουν εγρήγορση και σε εθνικό επίπεδο» σημείωσε ότι ο ΣΕΒ θα βρίσκεται στη διάθεση των Ελλήνων ευρωβουλευτών και μετά τις εκλογές, ώστε να υπάρχει μία θεσμική, μόνιμη και αποδοτική συνεργασία μεταξύ των επιχειρήσεων της χώρας και των εκπροσώπων μας στην Ευρωβουλή, προκειμένου να υπηρετηθούν όσο το δυνατόν καλύτερα οι εθνικές ανάγκες και τα ελληνικά συμφέροντα, για ταχύτερη και βιώσιμη ανάπτυξη, βελτίωση της παραγωγικότητας, αύξηση της απασχόλησης και των μισθών και μείωση των ανισοτήτων.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στην ευρύτερη καμπάνια του ΣΕΒ για τις ευρωεκλογές με στόχο, την ενημέρωση των κομμάτων και των υποψηφίων ευρωβουλευτών και την κινητοποίηση των ίδιων των πολιτών, ώστε να συμμετάσχουν ενεργά στην εκλογική διαδικασία και να επιλέξουν υποψηφίους, που να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις που συνεπάγεται η εκλογή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.