Η συνεργασία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ – efood επεκτείνεται και στη Θεσσαλονίκη

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι περιοχές που εξυπηρετούνται μέχρι στιγμής είναι: Κέντρο, Τούμπα, Πυλαία, Χαριλάου, Άνω Πόλη, Εύοσμος, Καλαμαριά, Αγία Τριάδα, Τριανδρία, Ανάληψη, Περαία, Ευκαρπία, Θέρμη, Νεάπολη και Επανομή.​

To e​food​, η πλατφόρμα online delivery στην Ελλάδα, επεκτείνει την συνεργασία με την αλυσίδα «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ​» εξυπηρετώντας​ πλέον s​upermarket delivery​ και στη Θεσσαλονίκη.

Οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης πλέον μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους από τα supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ επιλέγοντας ανάμεσα σε ​2.500+​ βασικά προϊόντα και παραλαμβάνοντάς τα στην πόρτα τους ά​μεσα​ χωρίς ​καμία επιπλέον χρέωση αποστολής.

Οι περιοχές που εξυπηρετούνται μέχρι στιγμής είναι: Κέντρο, Τούμπα, Πυλαία, Χαριλάου, Άνω Πόλη, Εύοσμος, Καλαμαριά, Αγία Τριάδα, Τριανδρία, Ανάληψη, Περαία, Ευκαρπία, Θέρμη, Νεάπολη και Επανομή.​ Σ​ύντομα​ θ​α είναι διαθέσιμα ακόμα περισσότερα καταστήματα, όπως και η δυνατότητα pick up της παραγγελίας από το κατάστημα.

Απαραίτητη είναι η ​ηλεκτρονική πληρωμή της παραγγελίας​ (ελάχιστη αξία παραγγελίας: 30 ευρώ), ενώ η παράδοση​ τ​ης πραγματοποιείται α​υθημερόν ​για παραγγελίες μέχρι τις 4μμ ή την επόμενη ημέρα​ γ​ια παραγγελίες μετά τις 4μμ.