Η Siri «ερχεται» και στους υπολογιστές Mac

Η Siri «ερχεται» και στους υπολογιστές Mac

Και θα είναι διαθέσιμη από το φθινόπωρο του 2016.

Η Apple ετοιμάζει την τελευταία ενημερωμένη έκδοση του λειτουργικού της συστήματος για υπολογιστές, στην οποία θα περιλαμβάνει μια νέα πολυαναμενόμενη παρουσία: τη Siri.

Η νέα ενημερωμένη έκδοση, γνωστή ως OS X 10.12, θα είναι διαθέσιμη από το φθινόπωρο και θα περιλαμβάνει την εικονική βοηθό της Apple σε όλους τους Mac υπολογιστές, σύμφωνα με δημοσίευμα του 9to4Mac. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Siri από το iPhone, το Apple Watch, το Apple TV και το Mac.

Η αμερικανική τεχνολογική εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει τη νέα ενημερωμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος φέτος τον Ιούνιο στo συνέδριο Worldwide Developers Conference της Apple.

Σημειώνεται ότι η Apple εξετάζει το ενδεχόμενο προσθήκης της Siri στους υπολογιστές Mac από το 2012, ωστόσο λέγεται ότι δεν είχε αναπτύξει μέχρι σήμερα ένα σαφές όραμα για το εγχείρημά της.

Οι χρήστες των Mac θα μπορούν να βρουν τη Siri στη γραμμή του μενού και μόλις την επιλέξουν εκείνη θα εμφανίζεται στην οθόνη δεξιά. Η τελική της έκδοση ακόμη βρίσκεται υπό επεξεργασία και θα αποκαλυφθεί τον Ιούνιο.