Η Teleperformance Greece για 6η συνεχόμενη χρονιά ως ‘Great Place to Work’

Η Teleperformance Greece για 6η συνεχόμενη χρονιά ως ‘Great Place to Work’
Η Teleperformance Greece είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής "Digital Integrated Business Services" στην Ελλάδα.

Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Teleperformance Greece λαμβάνει την πιστοποίηση ‘Great Place to Work’. 71 επιπλέον θυγατρικές του ομίλου Teleperformance έλαβαν αυτήν τη σημαντική διάκριση για το 2023, 8 περισσότερες σε σύγκριση με τον αριθμό των θυγατρικών που απέκτησαν την πιστοποίηση το 2022.

Συγκεκριμένα, στις αρχές Ιουνίου η Teleperformance διεξήγαγε ένα μεγάλο project σε παγκόσμιο επίπεδο, προσκαλώντας τους εργαζομένους της να πάρουν μέρος στη φετινή έρευνα και να απαντήσουν σε ερωτήσεις που αφορούσαν τα συναισθήματά τους σχετικά με τις διαδικασίες, τις πρακτικές και την κουλτούρα της εταιρείας, καθώς και τη συνολική εργασιακή τους εμπειρία. Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν πάνω από 220.000 εργαζόμενοι, 18.000 περισσότεροι σε σχέση με το 2022, αξιολογώντας θετικά τα εργασιακά περιβάλλοντα της Teleperformance, μεταξύ των οποίων και αυτό της Teleperformance Greece.

Σε σχέση με τα αποτελέσματα, ενδεικτικά αναφέρονται τα εξής:

  • το 95% των υπαλλήλων της εταιρείας δηλώνει ότι εργάζεται σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον
  • πάνω από το 92% πιστεύει ότι υπάρχει δίκαιη μεταχείριση για το σύνολο των εργαζομένων, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού, φύλου και φυλής
  • το 90% των εργαζομένων αισθάνεται καλοδεχούμενο εντός της εταιρείας
  • το 82% των εργαζομένων δηλώνει ότι δέχεται υποστήριξη και κατανόηση από τον manager του όποτε χρειαστεί

«Αυτό που κάνει σπουδαία την εταιρεία μας είναι τα ίδια τα μέλη της, που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό καθημερινά για να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες στους πελάτες μας» δήλωσε η Charlotte Foucteau, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Teleperformance Greece, εκφράζοντας τη μεγάλη της χαρά και ικανοποίηση που η Teleperformance Greece αναδείχθηκε ως “Great Place to Work” για το 2023 και συμπλήρωσε: «Νιώθω ιδιαίτερα περήφανη για την απόκτηση αυτής της ξεχωριστής πιστοποίησης για μια ακόμα χρονιά. Πρόκειται για το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς μας και των επιλογών που κάνουμε σε καθημερινή βάση. Με επίκεντρο τον άνθρωπο, προάγουμε μια κουλτούρα που βασίζεται στις αξίες μας, την καινοτομία, το σεβασμό σε όλους και τη συνεχή μάθηση. Αναγνωρίζοντας την αξία και τη μοναδικότητα κάθε μέλους της ομάδας μας, χτίζουμε έναν χώρο εργασίας όπου όλοι έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν έναν πραγματικό αντίκτυπο». Η κα Foucteau τόνισε επίσης: «Το feedback των ανθρώπων μας, μάς δίνει θάρρος και κίνητρο να εξελιχθούμε ακόμα περισσότερο, ώστε να παραμείνει η Teleperformance Greece ένα από τα καλύτερα περιβάλλοντα για να εργαστεί κανείς. Από τη μεριά μας, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να τους στηρίζουμε και να τους ενδυναμώνουμε προκειμένου να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους και να επιτύχουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: