Η τηλεθέαση του φετινού Super Bowl ήταν σχεδόν 12 φορές ο πληθυσμός της Ελλάδας – Ετήσια άνοδος 7%

Η τηλεθέαση του φετινού Super Bowl ήταν σχεδόν 12 φορές ο πληθυσμός της Ελλάδας – Ετήσια άνοδος 7%
Photo: AFP
Ένα ρεκόρ 202,4 εκατομμυρίων παρακολούθησαν τουλάχιστον μέρος του παιχνιδιού σε όλα τα δίκτυα.

Σχεδόν 12 φορές ο πληθυσμός της Ελλάδας ήταν το κοινό του φετινού Super Bowl που παρακολούθησε τον τελικό του NFL.

Σύμφωνα με τη Nielsen και την Adobe Analytics, η νίκη των Kansas City Chiefs με 25-22 στην παράταση επί των San Francisco 49ers είχε κατά μέσο όρο 123,4 εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλες τις πλατφόρμες τηλεόρασης και streaming την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου.

Αυτό κατέρριψε το περσινό όριο των 115,1 εκατομμυρίων για τη νίκη του Kansas City στο τελευταίο παιχνίδι επί των Philadelphia Eagles και αποτελεί αύξηση 7%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αγώνας μεταδόθηκε τηλεοπτικά από το CBS, το Nickelodeon και την Univision και μεταδόθηκε μέσω streaming στο Paramount+ καθώς και στις ψηφιακές πλατφόρμες του NFL.

Η Nielsen δήλωσε επίσης ότι ένα ρεκόρ 202,4 εκατομμυρίων παρακολούθησαν τουλάχιστον μέρος του παιχνιδιού σε όλα τα δίκτυα, ένα άλμα 10% σε σχέση με το περσινό ποσοστό των 183,6 εκατομμυρίων, μετέδωσε η Le Monde.

Η μετάδοση του CBS είχε μέσο όρο 120 εκατομμύρια. Το προηγούμενο σήμα του δικτύου για το Super Bowl με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση ήταν 112,34 εκατομμύρια για τον αγώνα του 2016 μεταξύ των Denver Broncos και των Carolina Panthers.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: