Η travelplanet24 λάνσαρε τη νέα, δωρεάν εφαρμογή για android συσκευές!

Η travelplanet24 λάνσαρε τη νέα, δωρεάν εφαρμογή για android συσκευές!

Νέα χαρακτηριστικά για καλύτερη εμπειρία. 

Η  νέα android εφαρμογή της travelplanet24, είναι διαθέσιμη, δωρεάν, στο Playstore, από την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου και παρέχει τη δυνατότητα κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων, ακτοπλοϊκών εισιτηρίων αλλά και πολλών άλλων υπηρεσιών, γρήγορα και εύκολα.

Με την εγκατάσταση της  travelplanet24 εφαρμογής, οι χρήστες android συσκευών μπορούν, μεταξύ άλλων, να δουν εξατομικευμένα αποτελέσματα αναζήτησης που ταιριάζουν στις ανάγκες τους, να συγκρίνουν τιμές μέσα σε μόνο μερικά δευτερόλεπτα και να προχωρήσουν σε μια γρήγορη και ασφαλή κράτηση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Επίσης, στα χαρακτηριστικά του android app, συμπεριλαμβάνεται το online check-in, η κράτηση ξενοδοχείου, η επισήμανση μιας πτήσης ως αγαπημένης καθώς και ειδοποιήσεις για αποκλειστικές προσφορές για δημοφιλείς προορισμούς!

Επιπλέον, η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη, να συνδεθεί στο προσωπικό του προφίλ και να παρακολουθήσει τις κρατήσεις του, να αποθηκεύσει ονόματα και διευθύνσεις επιβατών, για μια ακόμη πιο γρήγορη διαδικασία κράτησης, αλλά και να προσθέσει το προγραμματισμένο ταξίδι του στο ημερολόγιο, ώστε να θυμάται τις ημερομηνίες της επόμενης πτήσης του, ακόμη και εκτός δικτύου.

Ο Πάντος Παπάζογλου, Product Owner Mobile Apps της tripsta δήλωσε « H νέα εφαρμογή της travelplanet24, έχει κομψό σχεδιασμό και βασίζεται στο πρότυπο του material design της Google. Ο ευέλικτος σχεδιασμός της εφαρμογής την κάνει συμβατή με όλες τις android συσκευές και στόχος της ομάδας είναι η εφαρμογή να αποτελεί το πιο απαραίτητο ταξιδιωτικό εργαλείο για τον χρήστη.»

Το νέο  travelplanet24 app, προσφέρει στο χρήστη καινοτόμες υπηρεσίες για να σχεδιάσει το επόμενο ταξίδι του. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσει δωρεάν την android εφαρμογή της travelplanet24 από το Playstore!