Οι τρεις δήμοι της Αττικής με τα περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού

Οι τρεις δήμοι της Αττικής με τα περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού
Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού θερμομετρούν τον κόσμο που εισέρχεται τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, Αθήνα, Τρίτη 28 Απριλίου 2020, κατά την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας, καθώς έληξε σήμερα η ΚΥΑ για την αναστολή λειτουργίας των δικαστηρίων λόγω κορονοϊού. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αττική μετά το αρνητικό ρεκόρ των 141 νέων κρουσμάτων που ανακοινώθηκαν, από τον ΕΟΔΥ, την Κυριακή.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αττική μετά το αρνητικό ρεκόρ των 141 νέων κρουσμάτων που ανακοινώθηκαν, από τον ΕΟΔΥ, την Κυριακή. Οι τρεις περιοχές που φαίνεται να έχουν καταγράψει τα περισσότερα περιστατικά είναι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star, η Γλυφάδα, η Κηφισιά και η Βουλιαγμένη.

Στον δήμο Γλυφάδας εντοπίστηκαν τις τελευταίες ημέρες 50 κρούσματα κορωνοϊού και αμέσως σήμανε συναγερμός σε ΕΟΔΥ και στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Στην Κηφισιά, την ίδια στιγμή, καλούνται όλοι οι δημότες επιστρέφοντας από τις διακοπές τους να τηρήσουν τα μέτρα.

Η Βουλιαγμένη είναι μια ακόμη περιοχή όπου συγκεντρώνεται υψηλός αριθμός μολύνσεων. Καταγράφηκαν, ειδικότερα, 28 κρούσματα σε μια μόνο ημέρα.

Οι τρεις δήμοι της Αττικής βρίσκονται υπό καθεστώς αυξημένης επιτήρησης καθώς μέχρι τέλος του μήνα αναμένεται η επιστροφή και άλλων αδειούχων από τα νησιά.