Η Turkish Airlines προσθέτει το 12ο προορισμό στην Αμερική

Η Turkish Airlines προσθέτει το 12ο προορισμό στην Αμερική

Η πρώτη πτήση προς Miami θα πραγματοποιηθεί στις 25 Οκτωβρίου.

Στις ήδη υπάρχουσες πτήσεις προς Buenos Aires, Sao Paulo, Toronto, Chicago, Houston, Los Angeles, New York, Washington, Boston, Montreal, και San Francisco, η Τurkish Airlines προσθέτει πτήσεις για Miami ως το 12ο προορισμό στην Αμερική.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που το Miami αποτελεί την πλέον πρόσφατη προσθήκη στα δρομολόγιά μας προς τις Ηνωμένες Πολιτείες και περήφανοι να εξυπηρετούμε ένα από τα πιο τουριστικά σημεία στο κόσμο. Το παγκόσμιο δίκτυό μας και οι βραβευμένες μας υπηρεσίες καθιστούν ευκολότερα και πιο βολικά τα διεθνή ταξίδια για τους επιχειρηματίες και τους τουρίστες σε αυτή την περιοχή» ανέφερε ο Ahmet Olmuştur, CMO της Turkish Airlines.

«Ειδικά για τη Ελληνική διασπορά της Αμερικής, η εγκαινίαση ακόμα μιας πτήσης ενισχύει τους δεσμούς με την Ελλάδα και αποτελεί γέφυρα που ενώνει τη διασπορά όχι μόνο με την Ελλάδα αλλά και όλη την υφήλιο. Σε συνδυασμό μάλιστα με τα καθημερινά δρομολόγια της Turkish Airlines προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο απόδημος ελληνισμός αποκτά τη δυνατότητα για συνεχή επαφή με τις Ελληνικές ρίζες. Παράλληλα η τουριστική βιομηχανία αποκτά ακόμα μια επιλογή διασύνδεσης με την Ελλάδα, γεγονός που ενδυναμώνει την εγχώρια τουριστική αγορά.», σημείωσε ο Alp Yavuzeser, Γενικός Διευθυντής της Turkish Airlines για την Αθήνα.

Ξεκινώντας στις 25 Οκτωβρίου 2015, οι πτήσεις προς Miami θα εκτελούνται 7 φορές την εβδομάδα και στις δύο κατευθύνσεις. Το κόστος του εισιτηρίου μετ’ επιστροφής από την Αθήνα για το Miami (μέσω Istanbul) ξεκινά από τα 499,00 ευρώ* (συμπεριλαμβανομένων φόρων και τελών). Για να δείτε το πρόγραμμα των πτήσεων παρακαλώ επισκεφτείτε www.turkishairlines.com, επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο στο +90 212 444 0849 ή επισκεφτείτε το Turkish Airlines γραφείο πωλήσεων.

*Η τιμή ισχύει για αγορά εισιτηρίων έως 20/11/2015 και ημερομηνία αναχώρησης από 25/10/2015 έως 20/3/2016