Η Τζέσικα Άλμπα θέλει να μπει στο Χρηματιστήριο

Η «The Honest Co.» θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε ένα εχθρικό και ασταθές περιβάλλον.

H startup της Τζέσικα Άλμπα «The Honest Co.» συνεργάζεται με κορυφαίες επενδυτικές τράπεζες προκειμένου να εισχωρήσει στις χρηματιστηριακές αγορές.

Μάλιστα, η εταιρεία της διάσημης ηθοποιού που ιδρύθηκε το 2011, έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον των Goldman Sachs και Μorgan Stanley για μια αρχική δημόσια προσφορά (IPO), σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg. Μια δημόσια εγγραφή της Honest θα δοκίμαζε τις δυνάμεις της αγοράς για νέες μετοχές σε ένα περιβάλλον το οποίο μέχρι τώρα ήταν εντελώς εχθρικό.

Υπενθυμίζεται ότι η Honest έχει δημιουργήσει ένα δυνατό όνομα στην αγορά, πωλώντας φυσικά προϊόντα μωρών, είδη σπιτιού, προϊόντα ομορφιάς, σε συνεργασία -πάντα- με τα καταστήματα λιανικής πώλησης Target και WholeFoods.

Παρ’ όλα αυτά, όπως και πολλές επιχειρήσεις έτσι και η Honest έχει αμφισβητηθεί από τους πελάτες της, ως προς την ποιότητα των προϊόντων, καθώς την περσινή χρονιά δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ισχυρίστηκαν ότι το αντιηλιακό της δεν λειτουργούσε με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.