Η Βίκος υποστηρίζει το Navarino Challenge 2021

Φωτ. Προσωπικού Αρχείου

Το Navarino Challenge 2021, ένας από τους σημαντικότερους θεσμούς του αθλητικού τουρισμού στη χώρα μας, επανέρχεται δυναμικά με την υποστήριξη της Βίκος Α.Ε.

Στις 15-17 Οκτωβρίου 2021, στο Costa Navarino και την Πύλο, Oλυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες και ερασιτέχνες αθλητές θα αναδείξουν ακόμη μια φορά τα αθλητικά ιδεώδη και το Ολυμπιακό Πνεύμα. Η διοργάνωση αυτή, της οποίας Επίσημος Χορηγός είναι η εταιρεία Βίκος, αποτελεί μία ακόμη ευκαιρία για να αναδειχθούν διεθνώς η Ελληνική Ιστορία και ο Πολιτισμός.

Η εταιρεία στηρίζει το Navarino Challenge από το 2014 και στη φετινή διοργάνωση φροντίζει για την ενυδάτωση των αθλητών σε περισσότερες από 30 αθλητικές δραστηριότητες και την παροχή αθλητικού υλικού για τα παιδικά τμήματα που θα συμμετάσχουν.

Το Navarino Challenge αξιοποιώντας την ελληνική αφίσα των Ολυμπιακών Αγώνων του 1912, θα προβάλει τη ζωή και το έργο του Κωνσταντίνου Τσικλητήρα, του σπουδαίου Έλληνα από την Πύλο, του οποίου οι αθλητικές επιτυχίες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1912 στη Στοκχόλμη παρέμειναν ανεπανάληπτες στο πλαίσιο του ελληνικού αθλητισμού επί οκτώ δεκαετίες

Για τη Βίκος Α.Ε το Ολυμπιακό Πνεύμα και η Ελληνική Γλώσσα, δύο από τις μεγαλύτερες συνεισφορές του Ελληνικού Πολιτισμού στον κόσμο, δεν μπορεί παρά να αποτελούν το επίκεντρο του φετινού Navarino Challenge. Παράλληλα, όμως, η Βίκος Α.Ε. στηρίζει συστηματικά και με συνέπεια διοργανώσεις που προωθούν την ευγενή άμιλλα και το αθλητικό ιδεώδες καθώς εκφράζουν απόλυτα τη φιλοσοφία της εταιρείας και αντανακλούν τη βαθιά της πεποίθηση ότι πρέπει να επικοινωνούνται συντεταγμένα στις νέες γενιές.