Η Worldline Greece υποστηρίζει την εκδήλωση eCommerce Networking Day του GR.EC.A

Η Worldline Greece υποστηρίζει την εκδήλωση eCommerce Networking Day του GR.EC.A
Μια εκδήλωση θεσμός για την δικτύωση των στελεχών του eCommerce.

Η Worldline (Euronext:WLN), παγκόσμιος ηγέτης στη διαχείριση πληρωμών με κάρτα, και τα στελέχη της Worldline Greece έδωσαν δυναμικό «παρόν» στο θερινό eCommerce Networking Day, που διοργανώθηκε την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023, από́ τoν GR.EC.A (Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου) στο Gazarte, ως χορηγός του συνδέσμου.

Στην εκδήλωση, που πλέον έχει γίνει θεσμός, συγκεντρώθηκαν για ακόμα μια φορά κορυφαία στελέχη και επαγγελματίες από το χώρο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να δικτυωθούν, να ανταλλάξουν απόψεις και σκέψεις, να πραγματοποιήσουν νέες επαγγελματικές επαφές, καθώς και να δημιουργήσουν ευκαιρίες συνεργασίας μεταξύ τους.

Η Worldline Greece συμμετέχει ενεργά ως χορηγός στις δράσεις του GRECA, που περιλαμβάνει και το eCommerce Networking Day, επιβεβαιώνοντας την αφοσίωσή της στον ψηφιακό μετασχηματισμό του κλάδου των πληρωμών στην Ελλάδα. Με όχημα την καινοτομία, η εταιρεία στοχεύει σταθερά στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληρωμών που ανταποκρίνονται ουσιαστικά στις ανάγκες των επιχειρήσεων και των καταναλωτών.

Ο CEO της Worldline Greece, Ιωάννης Κιτιξής μαζί με στελέχη της εταιρείας συμμετείχαν ενεργά στη networking εκδήλωση του GR.EC.A, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο κάθε ευκαιρία δικτύωσης των στελεχών του κλάδου του eCommerce.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: