Η Ζαχάροβα προειδοποιεί: Αν εμφανιστούν γαλλικά στρατεύματα στην Ουκρανία θα γίνουν «στόχοι για τον ρωσικό στρατό»

Η Ζαχάροβα προειδοποιεί: Αν εμφανιστούν γαλλικά στρατεύματα στην Ουκρανία θα γίνουν «στόχοι για τον ρωσικό στρατό»
MOSCOW, RUSSIA - NOVEMBER 01: Russian Foreign Ministry Spokesperson Maria Zaharova delivers a speech as she attends the Media Forum of the Commonwealth of Independent States (CIS) Countries in Moscow, Russia on November 01, 2023. Sefa Karacan / Anadolu (Photo by SEFA KARACAN / ANADOLU / Anadolu via AFP) Photo: AFP
"Βλέπουμε περισσότερες ειδήσεις για τους Γάλλους που έχουν σκοτωθεί στην Ουκρανία".

Η Εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα, δήλωσε την Τετάρτη ότι “αν εμφανιστούν γαλλικά στρατεύματα στην Ουκρανία, θα γίνουν στόχοι για τον ρωσικό στρατό”.

Παράλληλα, τόνισε ότι “βλέπουμε περισσότερες ειδήσεις για τους Γάλλους που έχουν σκοτωθεί στην Ουκρανία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν σε συνέντευξή του στον Economist στις 2 Μαΐου επανέλαβε για μία ακόμη φορά ότι δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η αποστολή δυτικών χερσαίων δυνάμεων στην Ουκρανία, εφόσον βεβαίως η ίδια το ζητήσει, επισημαίνοντας πως “δεν θα πρέπει να αποκλείουμε κανένα ενδεχόμενο διότι ο στόχος μας είναι να μην καταφέρει ποτέ η Ρωσία να κερδίσει”.

“Δεν αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο διότι έχουμε απέναντί μας κάποιον που δεν αποκλείει τίποτα”, είχε υπογραμμίσε ο Γάλλος πρόεδρος, συμπληρώνοντας ότι “δείξαμε διστακτικότητα θέτοντας τα όρια της αντίδρασής μας σε κάποιον που δεν έχει δισταγμούς και είναι επιτιθέμενος”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: